Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Raisio
Ammattitutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Raseko tarjoaa mahdollisuuden suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon vaikkapa työn ohessa. Osaamisaloja on kaksi: yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala tai yritystoiminnan kehittämisen osaamisala. Yrittäjän ammattitutkinnossa on mahdollista muun muassa päivittää omaa yrittäjyysosaamista tai hankkia tietoa oman yrityksen perustamista varten. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona.

Opintojen sisältö

Yrittäjän ammattitutkinto suunnitellaan henkilökohtaisesti sinun tarpeitasi vastaavaksi. Koulutus sisältää lähipäivien lisäksi itsenäistä opiskelua ja henkilökohtaisia ohjauskäyntejä. Koulutuksen aiheet liittyvät vahvasti yrittäjän sekä yrityksen toimintaan ja prosesseihin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu yrittäjänä toimivalle tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnittelevalle.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Yrittäjän ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.