Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Älykäs tiedolla johtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
suomi
2 450 EUR + alv 24%
1.2.2022
   
Lähiopetus
Espoo
Ammatillinen koulutus

Älykäs tiedolla johtaminen

Perustatko päätöksesi tietoon ja dataan vai mutuun ja tunteeseen? Älykäs tiedolla johtaminen -kurssin jälkeen jalostat saatavilla olevan tiedon ymmärrykseksi, jota voidaan hyödyntää osana liiketoimintaa ja päätöksentekoa. Opit kysymään kehittämisen kannalta oikeat kysymykset, etsimään niiden ratkaisuun tukea datasta sekä rakentamaan tietoa arvostaa organisaatiokulttuuria.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Älykäs tiedolla johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Menestyjäyritykset ovat mestareita tiedon hyödyntämisessä ja jalostavat datan kilpailueduksi. Onko organisaatiossasi tiedolla johtaminen jo tietoinen toiminta- ja johtamismalli?

Tässä koulutuksessa pureudut organisaatiosi tiedolla johtamisen nykytilaan, jonka pohjalta rakennat itsellesi tiedolla johtamisen suunnitelman asiantuntija avustuksella. Koulutuksen jälkeen osaat luoda juuri omaan organisaatioosi sopivan mallin, jossa tietoa kerätään, analysoidaan ja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä. Koulutuksen jälkeen osaat kysyä oikeat, liiketoiminnan kannalta kriittiset kysymykset, joita voidaan ratkoa monipuolisesti tietoa hyödyntäen.

Analysoimalla ja jakamalla tietoa varmistat oikeiden päätösten tekemisen, sujuvoitat työtä sekä parannat organisaation suorituskykyä. Opit menetelmät, joilla hyödyntää dataa, tietoa, hiljaista tietoa ja organisaation viisautta operatiivisessa työssä ja organisaation kehittämisessä.

Tiedolla johtamisen koulutus sopii erilaisissa johtamis-, asiantuntija- ja kehitystehtävissä työskenteleville.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Älykäs tiedolla johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Älykäs tiedolla johtaminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Älykäs tiedolla johtaminen täytä seuraavat tiedot: