Sivuston käyttötapa: Mobiili

APV2 Sijoitusneuvojan tutkintoon valmentava koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
suomi
770 EUR + alv 24%
joustava aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit
Rastor-instituutti

APV2 Sijoitusneuvojan tutkintoon valmentava koulutus

Valmistaudu Sijoitusneuvojan tutkintoon (APV2) kokonaan verkossa! APV2 -verkkokoulutuksen jälkeen osaat toimia itsenäisesti vaativissa sijoitusneuvojan tehtävissä. Olet myös valmis suorittamaan Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta APV2 Sijoitusneuvojan tutkintoon valmentava koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Verkkokoulutuksen suoritettuasi kasvat sijoittamisen ammattilaisena ja pystyt toimimaan haastavimmissakin sijoitusneuvonnan asiakaspalvelutehtävissä. Hallitset kokonaiskuvan sijoitusmarkkinoiden toiminnasta ja ymmärrät sijoitusmarkkinoiden toimintaa entistä laajemmin ja analyyttisemmin. Pystyt hyödyntämään tietoasi asiakasta parhaiten palvelevalla tavalla.

Verkkokoulutus on kätevä tapa opiskella sijoituspalvelualaan liittyviä asioita omaan tahtiin. Rajaton pääsy ajantasaisiin opiskelumateriaaleihin, joissa on

  • 60 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa käytännön case-esimerkkeineen
  • 600 harjoitustehtävää
  • Uuden tenttikäytännön mukaiset harjoitustentit
  • Alma Talent Sijoituskirjasto, josta löytyy melkein kaikki osaamisvaatimuksissa olevat kirjat.

Tämä verkkokoulutus soveltuu sijoitusalan ammattilaisille. Kyseessä on jatkokoulutus Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittaneille, joten APV1:n suorittaminen on edellytys APV2:n suorittamiselle. Finanssiala ry suosittelee Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2) suorittamista kaikille, jotka toimivat sijoituspalveluja tarjoavien yritysten vaativammissa sijoituspalvelu- tai esimiestehtävissä.

Sijoitusneuvojan tutkinnon tentistä vastaa Aalto EE.

Kustannukset

Koulutuksen osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Verkkokoulutuksen osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.

Varsinaisen Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoitusneuvojan tutkinnon tentin järjestää Aalto ee. Tämä verkkokoulutus ei sisällä Sijoitusneuvojan tutkinnon tenttimaksua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta APV2 Sijoitusneuvojan tutkintoon valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
APV2 Sijoitusneuvojan tutkintoon valmentava koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta APV2 Sijoitusneuvojan tutkintoon valmentava koulutus täytä seuraavat tiedot: