Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
suomi
350 EUR + alv 24%
joustava aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Rastor-instituutti

Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi

Asiantuntija myyjänä – arvokas yhdistelmä organisaatiollesi ja asiakkaallesi! Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssilla löydät itsellesi luontevan tavan tehdä myyntityötä. Saat työkalut, joilla vaikutat asiakkuuteen ja kaupan syntymiseen. Lisäksi kehityt vuorovaikutus- ja myyntitaidoissa, joilla vakuutat asiakkaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Miten asiantuntija tekee tulosta myyjänä? Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssilla oivallat oman asiantuntijaroolisi arvon myyntityössä. Oivallat, miten voit vaikuttaa asiakkuuden ja kaupan syntymiseen, lisäkaupan tekemiseen ja asiakassuhteen kehittämiseen. 

Tämän myynnillisen verkkokurssin jälkeen osaat vakuuttaa asiakkaan myyntitilanteissa ja luoda luottamusta asiakassuhteessa. Opit tarjoamaan luovasti ratkaisuja asiakkaan haasteisiin ja saat työkalut kehittää asiakkuuksia, joiden kanssa toimit. 

Kurssin harjoituksilla kehität vuorovaikutustaitojasi, joita tarvitset myynnillisissä kohtaamisissa kasvokkain, etätapaamisissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Kehityt kuuntelijana, kyselijänä sekä argumentoijana.

Verkkokurssi on sinua varten, jos jokin seuraavista kuvaa rooliasi: 

  • Toimit asiantuntijana ja olet tekemisissä asiakkaiden kanssa.
  • Osallistut myyntiprosessin läpivientiin myyjän apuna tai yksin.
  • Vastaat asiakkaiden palautteisiin tai kysymyksiin.
  • Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiin. 

Onko yrityksessänne asiantuntijoita, joiden tulisi toimia omassa roolissaan entistä myyvemmin? Asiantuntija myyntityössä -kurssista voidaan toteuttaa myös yritykselle räätälöity ratkaisu – kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: