Sivuston käyttötapa: Mobiili

Copywriterin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
suomi
3 200 EUR + alv 24%
12.1.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Rastor-instituutti

Copywriterin koulutusohjelma

Haaveiletko copywriterin työstä? Onko sisällöntuotanto lähellä sydäntäsi? Alan ammattilaiset valmentavat untuvikoista ja konkareista kaupallisen kirjoittamisen ammattilaisia. Koulutus soveltuu monen tasoisille kirjoittajille. Joustava aloitus – aloita orientoivat verkko-opinnot, kun sinulle sopii!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Copywriterin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Copywriterin koulutusohjelmassa yhdistetään luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen. Koulutuksen käytyäsi kirjoitat kohderyhmiä puhuttelevia tekstejä, osaat valita kohderyhmäsi tavoittavat mediat sekä hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet – olivatpa mediat sitten digitaalisia ja perinteisiä.

Ymmärrät hyvän briefin merkityksen luovan työn käynnistäjänä. Harjaannut myös antamaan ja vastaanottamaan rakentavaa palautetta.  Pystyt ottamaan vastaan haastavampia toimeksiantoja ja lunastat tilaajasi odotukset. Ymmärrät, miten copywriter tukee liiketoimintaa. 

Koulutus sopii aloitteleville copywritereille, oman työn ohessa markkinointiviestintää kirjoittaville ja muille, joita kiinnostaa kaupallinen kirjoittaminen. Koulutus sisältää runsaasti kirjoitusharjoituksia. Rakennat myös itsellesi portfolion, jota voit hyödyntää käyntikorttinasi ja työnhaussa. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös Sisällöntuottajan koulutusohjelma.

Kustannukset

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Opiskelu alkaa itsenäisillä verkko-opinnoilla.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja ilmoittautumisesta 14 vrk kuluessa. Tunnukset toimitetaan 15 päivän kuluttua ilmoittautumisesta.

Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumista koulutukseen ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset verkko-opintojen aloittamista varten on luovutettu opiskelijalle. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Copywriterin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Copywriterin koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Copywriterin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: