Sivuston käyttötapa: Mobiili

Copywriterin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
Joustava aloitus
Viimeinen hakuaika: 17.12.2020
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Espoo, Verkossa
Ammatillinen koulutus

Copywriterin koulutusohjelma

Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä.

Haaveiletko copywriterin työstä? Onko sisällöntuotanto lähellä sydäntäsi? Alan ammattilaiset valmentavat untuvikoista ja konkareista kaupallisen kirjoittamisen ammattilaisia. Koulutus soveltuu monen tasoisille kirjoittajille. Joustava aloitus – aloita orientoivat verkko-opinnot, kun sinulle sopii!

Copywriterin koulutusohjelmassa yhdistetään luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen. Koulutuksen käytyäsi kirjoitat kohderyhmiä puhuttelevia tekstejä, osaat valita kohderyhmäsi tavoittavat mediat sekä hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet – olivatpa mediat sitten digitaalisia ja perinteisiä.

Ymmärrät hyvän briefin merkityksen luovan työn käynnistäjänä. Harjaannut myös antamaan ja vastaanottamaan rakentavaa palautetta.  Pystyt ottamaan vastaan haastavampia toimeksiantoja ja lunastat tilaajasi odotukset. Ymmärrät, miten copywriter tukee liiketoimintaa. 

Koulutus sopii aloitteleville copywritereille, oman työn ohessa markkinointiviestintää kirjoittaville ja muille, joita kiinnostaa kaupallinen kirjoittaminen. Koulutus sisältää runsaasti kirjoitusharjoituksia. Rakennat myös itsellesi portfolion, jota voit hyödyntää käyntikorttinasi ja työnhaussa. 

Copywriterin koulutusohjelman sisältö

Copywriterin koulutusohjelma koostuu neljästä osiosta: verkko-opinnoista, Copywriter digitaalisessa ympäristössä, Copywriter offline-medioissa sekä oman portfolion kokoaminen. Opinnoissasi perehdyt kattavasti kaupallisen kirjoittajan työhön runsaiden harjoitusten ja tehtävien kera. Tämä tarjoaa oivan mahdollisuuden heittäytyä ja laittaa luovuutesi likoon turvallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. 

Orientoiva verkko-opiskelujakso

Opinnot alkavat itsenäisellä etäopiskelujaksolla, jossa orientoidut copywriter-opintoihin ja herätät sisälläsi kytevän copywriterin sydämen. Pysähdyt luovuuden äärelle ja opit katsomaan ympäröivää, tavalliseltakin tuntuvaa maailmaa copywriterin silmin. Lisäksi syvennyt pohtimaan, miten copywriter omassa työssään tukee liiketoimintaa ja liittyy osaksi markkinoinnin kokonaisuutta. Aloitat myös ammatillisen digitaalisen jalanjälkesi rakentamisen tämän osion aikana sekä valmistaudut antamaan ja vastaanottamaan palautetta osana copywriterin luovaa työtä.

Kaikki tämän osion materiaalit (testit, tehtävät, harjoitukset, taustamateriaalit) rakentavat pohjaa ja tukevat tulevien koulutuspäivien ja käytännön tekstisuunnittelun antia. Voit opiskella tämän osion joustavalla aikataululla eli silloin, kun sinulle parhaiten sopii – joko ennen koulutuspäiviä ja tai niiden ohessa.

Oman portfolion kokoaminen

Kokoat ohjatusti tehtävistä sekä muista töistäsi portfolion omiin tarpeisiisi. Se auttaa sinua tuotteistamaan osaamisesi sekä toimii käyntikorttinasi nykyisissä tai tulevissa työtehtävissä.

Portfoliollasi voit vakuuttaa niin asiakkaat kuin työnantajat ja digitaalisena se auttaa sinua löytymään verkossa silloin, kun osaamistasi tarvitaan. Portfolion koostamisen ohessa opit copywriterille olennaisia taitoja, kuten briefin antamista ja vastaanottamista sekä hissipuheen koostamista.

Aloitat portfoliosi työstämisen jo koulutuspäivän aikana ja saat kahdessa välipisteessä tutorilta palautetta ja vinkkejä omaa portfoliostasi varten.

Portfolion rakentamisen tutorina toimii creative coach, copywriter Saara Toivonen, LM Someco

Copywriter digitaalisessa ympäristössä

Tässä osiossa valitset itse tuotteen, palvelun tai aatteen, jota työstät läpi osion. Harjoituksissa etsit luovuutesi lähteitä ja harjoittelet kirjoittamista digitaalisiin kanaviin kuten blogiin, sähköpostisuoraan, laskeutumissivulle ja www-sivulle. Lisäksi pääset käsikirjoittamaan podcastia ja videota sekä otat käyttöön ammatillisen some-profiilin.

  • Vakuuttavaa tulosta sisältöstrategialla 
  • Toimivat verkkosivut ja verkkokirjoittaminen 
  • Tavoitteellista sisältöä someen 
  • Video – liikkuvaa kuvaa ketterästi 

Copywriter offline-medioissa

Tämän osion harjoituksissa syvennyt asetetuista tavoitteista johdettuun offline-mainonnan suunnitteluun. Erityistarkastelussa ovat tv-mainonta, printti ja radio.

  • Idea on kaikki 
  • Kuva ja sana 
  • Leijonan laji: mainoselokuva 
  • Radio – kirjoituksia korvalle 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Copywriterin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2850€ (+ alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Copywriterin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa:...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvoinnit
Copywriterin koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: