Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
suomi
Ammatillinen koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu
960 EUR
28.10.2021

Espoo
1 590 EUR
joustava aloitus

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Vahvista HR-osaamistasi ja kehitä organisaatiosi henkilöstöasioiden hoitoa. Tutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi henkilöstöhallinnon alalla. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Analysoit oman organisaatiosi henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Kehität organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta  henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävistä.  Tutkinto ei ole alalletulotutkinto, vaan edellyttää useamman vuoden kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla työpaikka, jossa vastuullasi on henkilöstötyön analysointi- ja kehittämistehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat yhdessä oppilaitoksen ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen tutkintopolun sellaisista kursseista, jotka tukevat  osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.

Vaativasta henkilöstöhallinnon koulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: