Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Henkilöstöjohtamisen tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
Joustava aloitus
   
Etätoteutus
Monimuotokoulutus
Espoo, Verkossa
Ammatillinen koulutus

Henkilöstöjohtamisen tutkinto

Tällä hetkellä Rastor-instituutti järjestää kaikki koulutuspäivät etäyhteydellä. Rastor-instituutti takaa vaikuttavan koulutuksen myös etänä!

Henkilöstöjohtamisen tutkinto sparraa sinut HR:n huipulle ja liiketoiminnan ytimeen. Koulutuksen käytyäsi pystyt henkilöstöjohtamisen keinoin tukemaan tuottavuuden ja tehokkuuden kehitystä organisaatiossa – henkilöstön hyvinvointia unohtamatta.

Kehitä omaa ja organisaatiosi henkilöstöjohtamista

Tavoitteellinen henkilöstöjohtaja analysoi johtamisen systematiikkaa ja kehittää oman organisaationsa henkilöstöjohtamista liiketoiminta- ja strategialähtöisesti. Henkilöstöjohtajan tutkinnossa otat haltuusi hyvän henkilöstöjohtamisen  toimintamallit.

Tutkinto soveltuu vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä toimiville tai toimineille. Se valmistaa myös johtoryhmätyöskentelyyn. Saat parhaan hyödyn tutkinnosta, jos sinulla on useiden vuosien kokemus vaativista henkilöstöjohtamisen tehtävistä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä alan työpaikkaa.

Analysoit jo koulutuksen aikana oman organisaatiosi käytäntöjä, käyt ne ohjatusti läpi organisaatiosi muiden avainhenkilöiden kanssa ja huolehdit täytäntöönpanosta. Opiskeluryhmässä verkostoidut ja sparraat ajatuksiasi muiden henkilöstöjohtajaksi opiskelevien kanssa. Tutkinto sopii myös jatko-opinnoiksi Henkilöstöpäällikön tutkinnon suorittaneille.

Koulutuksen sisältö

  • Strateginen henkilöstöjohtaminen
  • HR-analytiikka
  • Talent Management
  • Johtamisjärjestelmä
  • Vakuuta asiantuntijana, vakuuta johtoryhmässä
  • Valinnainen kurssi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin omilla nettisivuilla.

Tutkinto / todistus

Henkilöstöjohtamisen tutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu: 6100 euroa ( + alv 24 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöjohtamisen tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Tällä hetkellä Rastor-instituutti järjestää kaikki koulutuspäivät etäyhteydellä. Rastor-instituutti takaa vaikuttavan koulutuksen myös etänä! Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit

Henkilöstöjohtamisen tutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: