Sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöjohtamisen valmennus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
8 kk
suomi
5 760 EUR + alv 24%
27.10.2021
   
Lähiopetus
Espoo
Ammatillinen koulutus

Henkilöstöjohtamisen valmennus

HR-ammattilainen, syvennä omaa johtamisosaamistasi ja kehitä organisaatiosi strategista henkilöstöjohtamista! Henkilöstöjohtamisen valmennuksella kytket henkilöstöjohtamisen tiukasti liiketoimintaan ja varmistat tavoitteita tukevan onnistumisen – tiedät mitä asioita tehdä ja tiedät miten tehdä ne oikein. Valmennukseen sisältyy henkilökohtaista sparrausta, jossa pureudutaan juuri sinun tarpeisiisi ja organisaatiosi haasteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja henkilöstöjohtaminen sen tärkein menestyksen rakentaja. Hyvän henkilöstön lisäksi tarvitaan myös parasta mahdollista johtamista ja henkilöstöjohtamista, jotta henkilöstön täysi potentiaali ja kapasiteetti saadaan esiin.  

Henkilöstöjohtamisen valmennuksen myötä saat valmiuksia toimia vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä sekä tukea ammatti-identiteettisi kasvuun. Valmennuksessa pääset tutustumaan uusimpiin henkilöstöjohtamisen ilmiöihin ja toimintatapoihin. Lisäksi kartutat muita tärkeitä HR:n osaamistarpeita, kuten osto- ja hankintaosaamista. Valmennukseen kuuluvassa henkilökohtaisessa sparrauksessa voit esittää organisaatioosi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi liittyviä kysymyksiä, joihin pääset luomaan ratkaisut itse ammattilaisen avustuksella. 

Valmennuksen jälkeen kykenet tuomaan organisaatiosi johtamisjärjestelmää näkyväksi, jolloin tiedostamattomiin tekijöihin on helpompi tarttua. Näin johtamista on helpompi viedä jatkossa haluttuun suuntaan.  

Valmennus sopii vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville tai niille, joiden vastuut ovat kasvamassa ja strategisen henkilöstöjohtamisen ymmärrys ja osaaminen on välttämätöntä työn kannalta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöjohtamisen valmennus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Henkilöstöjohtamisen valmennus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Henkilöstöjohtamisen valmennus täytä seuraavat tiedot: