Sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-asiantuntija

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4–7 kk
suomi
3 200 EUR + alv 24%
joustava aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Rastor-instituutti

HR-asiantuntija

​Kaipaatko HR-roolisi tueksi syvällistä osaamista tietystä henkilöstöhallinnon osa-alueesta? HR-asiantuntijan koulutuksessa valitset juuri sinua kiinnostavan opintokokonaisuuden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-asiantuntija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HR-asiantuntijaohjelmassa pääset syventymään niihin HR:n osa-alueisiin, jotka ovat keskeisimpiä ja tärkeimpiä sinulle ja organisaatiollesi. HR-asiantuntijaohjelma koostuu kolmesta HR-teemaisesta kurssista. Lisäksi voit sisällyttää ohjelmaan käytännön työelämääsi liittyvän HR-kehittämisprojektin, johon saat työkaluja ja asiantuntijan tukea. 

HR-asiantuntijaohjelmaan sisältyy henkilökohtainen sparrauskeskustelu, jossa pääset keskustellen syventämään suunnitelmiasi, kuinka viet opiskelemasi asiat käytäntöön ja konkreettiseksi toiminnaksi.

HR-asiantuntijaohjelmassa voit pureutua syvällisesti yhteen HR:n osa-alueeseen, kuten työsuhdeasioihin, henkilöstösuunnitteluun, työhyvinvointiin tai osaamisen johtamiseen. Voit myös valita vapaasti kiinnostavimmat ja organisaatiosi kannalta olennaisimmat kurssit.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-asiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
HR-asiantuntija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta HR-asiantuntija täytä seuraavat tiedot: