Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
n. 14 kk
suomi
Ammatillinen koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
1 590 EUR
2.11.2021

Espoo
1 590 EUR
18.5.2022

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Järjestöjen erityispiirteisiin painottuvassa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kehität tavoitteellisesti sekä järjestösi toimintaa että omaa kasvuasi johtajana. Hankit arvokkaita taitoja päivittäiseen johtamistyöhön ja pääset verkostoitumaan muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Järjestöjohtamisen koulutuksessa opit kehittämään järjestösi toimintaa tavoitteellisesti sekä toteuttamaan hedelmällisiä kehittämisprojekteja.  Saat uusia taitoja muutoksen johtamiseen, jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille. Koulutus on myös erinomainen tilaisuus verkostoitua sekä jakaa kokemuksia muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Järjestö ei voi menestyä ilman osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä. Koulutuksen jälkeen tiedät miten tuet valmentavalla johtamisella henkilöstösi onnistumista työssään. Samalla edistät työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskenne llä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana.

Tarjoamme järjestöjohtamisen tutkinnon myös suunnattuna tietyille toimialoille.
Jos työskentelet näissä järjestöissä, voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

  • Allianssi, Fingo, SOSTE 17.11.2021

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: