Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18 kk
suomi
Ammatillinen koulutus
Oulu, Rovaniemi
Alkavat koulutukset
Oulu
960 EUR
26.3.2021

Rovaniemi
960 EUR
27.5.2021

Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Myymälä- tai osastopäälliköille sekä muille kaupan alan esimiehille suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa vahvistat esimiestyön ja johtamisen osaamistasi. Kehität oman vastuualueesi liiketoimintaa ja opit suunnittelemaan työtäsi tavoitteellisesi ja tuloksekkaasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa vahvistat monipuolisesti esimiestyön ja johtamisen osaamistasi. Analysoit omaa toimintaympäristöäsi ja kilpailijoita, ja opit ottamaan ne huomioon toimintaa suunnitellessasi. Ymmärrät strategian ja tavoitteiden merkityksen ja tuot ne osaksi arjen työskentelyä. Koulutuksen käytyäsi osaat tehdä analyysiin pohjautuvan liiketoimintasuunnitelman, viestiä suunnitelmasta vakuuttavasti, osallistaa henkilökunnan toteuttamiseen sekä seurata tavoitteiden saavuttamista.

Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit kaupan alalla myymäläpäällikkönä, osastopäällikkönä tai muissa esimiestehtävissä. Vastuullesi voi kuulua esimerkiksi oman osastosi tai yksikkösi henkilöstöasiat, operatiivinen toiminta, kannattavuus tai liiketoiminnan suunnittelu. Tutkinto soveltuu myös yrittäjille.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kaupan esimies – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: