Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–12 kk
suomi
1 160 EUR
15.3.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Toimitko kiinteistönvälitysalalla ja haluat syventää osaamistasi? Kiinteistönvälitykseen suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (KiLEAT) laajentaa tietojasi liiketoiminnasta, kiinteistöjen arvonmäärityksestä ja uudisasuntokaupasta. Koulutuksessa saat myös välineitä tehokkaaseen sosiaaliseen myyntiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haluatko kuulla lisää? Ilmoittaudu koulutuksen infotilaisuuteen to 20.1. klo 15-16.15! Tilaisuus alkaa maksuttomalla webinaarilla: Välittäjä: verkostoidu, vaikuta & vakuuta verkossa! 

Tilaisuus jatkuu infolla, jossa käydään tarkemmin läpi koulutuksen sisältöä, tutkinnon suorittamista ja opiskelumuotoa. Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan!

Opit hyödyntämään digitaalista markkinointia omassa organisaatiossasi tai henkilökohtaisen asiantuntijabrändin rakentamisessa, jolloin sinulla on paremmat menestymisen eväät kiinteistönvälittäjänä. 

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia esimerkiksi uudisasuntokauppaan tai kiinteistöjen ja osakehuoneistojen arviointiin liittyvissä asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että toimit kiinteistönvälitysalan myyntitehtävissä.

Suosittelemme tähän koulutukseen hakeutuvalle KiLAT-, KiAT- tai LKV-pätevyyttä sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta kiinteistönvälittäjän tehtävissä.

Tarjoamme kiinteistönvälitysalan liiketoiminnan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta myös eri painotuksilla:

  • Rakentamisen ympäristö 10.2.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: