Sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5– 2 vuotta
suomi
Ammattitutkinnot
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
0 EUR
29.11.2022

Verkossa
0 EUR
14.2.2023
Rastor-instituutti

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele työn ohessa merkonomiksi! Työelämässä arvostettu liiketoiminnan perustutkinto kehittää ammattitaitoasi ja tuo uusia uramahdollisuuksia myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Tutkinto tarjoaa sinulle myös jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työpaikkaa. Hae vaikka heti! Aloitamme kanssasi opintojen suunnittelun jo ennen varsinaista koulutuksen alkua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. 

Koulutus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Henkilökohtainen tutkintopolkusi valitaan sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja mitä työtehtäviä pääset omalla työpaikallasi tekemään. Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä sekä itsenäisestä opiskelusta verkossa. 

Voit opiskella merkonomiksi myös verkossa. Opiskelu sisältää kuitenkin aina aikaan sidottuja etäkoulutuspäiviä, joihin osallistumisesta sinun on sovittava työnantajasi kanssa.
 


 

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ammatillista peruskoulutusta. 

Opiskelu on maksutonta. 

Oppisopimuskoulutuksessa Rastor-instituutti maksaa

  • Työnantajalle koulutuskorvausta oppisopimuskoulutuksen ajalta. 
  • Opiskelijalle päivärahaa 15 €/lähikoulutuspäivä ja perheavustusta alle 18 v. lasten huoltajalle 17 €/lähikoulutuspäivä, mikäli opiskelija ei saa palkkaa ko. päiviltä. 
  • Opiskelijalle matkakorvausta lähikoulutusjaksoilta 1 kpl meno-paluu halvimman matkustustavan mukaan ja majoituskorvausta 8 €/lähikoulutuspäivä. Majoituskorvausta ei pääsääntöisesti makseta yhden päivän kestävästä koulutuksesta.
    Matkakorvaukseen on oikeutettu opiskelija, jonka matka kotipaikkakunnalta Rastor-instituuttiin on yli 10 km ja se aiheuttaa normaalista työmatkasta poikkeavia lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: