Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kuukautta
Erikoisammattitutkinnot
Espoo, Kokkola, Kuopio, Turku, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
15.10.2020

Kuopio
16.9.2020

Turku
29.10.2020

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tällä hetkellä Rastor-instituutti järjestää kaikki koulutuspäivät etäyhteydellä. Rastor-instituutti takaa vaikuttavan koulutuksen myös etänä!

Tule kehittämään liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon opeilla vauhditat palvelusi myyntiä. Ymmärrät, miten houkutteleva tuote tai palvelu syntyy ja kuinka sille rakennetaan asiakaslähtöiset myyntiargumentit ennen lanseerausta. Palvelumuotoiluun painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka kehität tuotteita tai palveluita, vastaat esimiehenä liiketoiminnan kehittämisestä tai toimit yrittäjänä.

Tuotteista palvelusi ja vauhdita liiketoimintaasi!

Tässä palvelumuotoilukoulutuksessa lähtökohtana on oman yrityksesi tuote- tai palvelunkehittämisidea, jota viet eteenpäin asiantuntijoiden ohjauksessa. Opit parantamaan asiakasymmärrystäsi, perehdyt palvelumuotoilun menetelmiin ja opit tuotteistamisen prosessin työstämällä omaa kehityshankettasi. Kehittämisen kohteena voi olla tuote tai palvelu, josta haluat saada entistä toimivamman ja myyvän.

Opit ajattelemaan käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti ja tuotteistamaan palvelusi siten, että se palvelee niin loppukäyttäjää kuin yrityksesi tavoitteita. Ymmärrät myös palvelun hinnoittelun ja sen taloudelliset vaikutukset. Saat koulutuksesta tukea strategisiin valintoihisi.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu innostavista monimuotoisista koulutusosioista sekä koulutuksen aikana tehtävästä kehityshankkeesta. Etäopiskelun aikana ja oman kehityshankkeen eteenpäin viemisessä sovellat koulutuspäivien sisältöjä omaan työhösi. 

Starttipäivä 
Koulutus käynnistyy starttipäivällä, jossa saat tietoa tutkinnon rakenteesta, kurssien sisällöstä ja opiskelun käytännöistä. Starttipäivän jälkeen kanssasi sovitaan henkilökohtainen keskustelu ja laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma.

1. PROAKTIIVINEN KEHITTÄMINEN

 • Johdanto kehittämiseen
 • Asiakaslähtöisen ajattelun perusteet 
 • Projektin johtaminen (verkkototeutus)
 • Sparrausklinikka I
 • Digiajan asiakas (verkkototeutus)
 • Strategiset valinnat ja liiketoimintamallit

2. PALVELUMUOTOILU TUOTEKEHITYSTYÖSSÄ

 • Palvelumuotoilun prosessi
 • Sparrausklinikka II
 • Palvelumuotoilun toteuttaminen

3. TUOTTEISTAMINEN TUOTEKEHITYSPROSESSISSA 

 • Hinnoittelu ja taloudelliset vaikutukset
 • Palvelun lanseeraus 
 • Sparrausklinikka III

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, palvelumuotoilu ja tuotteistaminen

Kustannukset

Koulutuksen hinta

 • Espoo 1590 €, mahdollisuus oppisopimukseen
 • Kokkola 0 €, edellyttää oppisopimuksen
 • Kuopio 960 €, mahdollisuus oppisopimukseen
 • Turku 1590 €, mahdollisuus oppisopimukseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Tällä hetkellä Rastor-instituutti järjestää kaikki koulutuspäivät etäyhteydellä. Rastor-instituutti takaa vaikuttavan koulutuksen myös etänä! Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: