Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
9 kuukautta
Huhtikuu 2021
Viimeinen hakuaika: 12.4.2021
   
Etätoteutus
Espoo, Verkossa
Ammatillinen koulutus

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä.

Sisällöntuottajan koulutusohjelma virittää sinusta sisältösuunnittelun ja sisällöntuotannon ammattilaisen. Opit suunnittelemaan ja tekemään tavoitteellista, asiakaslähtöistä sisältöä monikanavaisesti. Koulutus sopii sisältösuunnittelua ja sisällöntuotantoa työssään tekeville markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoille. Se sopii myös sisällöntuottajan tehtäviin tähtääville alanvaihtajille.

Sisällöntuottajan koulutus – suunnittele ja tuota sisältöä tavoitteellisesti

Sisällöntuottajan koulutusohjelma on yhdistelmä strategista ymmärrystä ja käytännöllistä sisällöntuotannon osaamista. Opit tuottamaan ammattitaitoisesti asiakasta puhuttelevia ja liiketoiminnan tavoitteita tukevia sisältöjä, olipa tavoitteena sitten myynnin kasvu, uuden tuotteen lanseeraus tai vaikkapa jäsenhankinta. 

Koulutuksen opeilla kirjoitat sujuvasti hakukoneoptimoitua tekstiä ja hallitset sosiaalisen median kanavat. Taidat myös tarinallistamisen ja visuaalisen kerronnan muodot, kuten videot ja valokuvan, sekä osaat tuottaa podcasteja. Koulutuksen jälkeen sinulla on käytössäsi yhdelle asiakaspersoonalle tehty valmis sisältösuunnitelma. Osaat itsenäisesti jatkokehittää suunnitelmaa useampiin asiakaspersooniin ja kohti automaatiota.  

Koulutus sopii sisältösuunnittelusta ja sisällöntuotannosta tai sisältöjen johtamisesta vastaaville. Voit olla esimerkiksi sisältösuunnittelija, sisällöntuottaja, viestintäsuunnittelija, content manager, markkinoinnin tai viestinnän asiantuntija tai digitaalisen myynnin tekijä. Koulutus sopii myös yrittäjille, alan vaihtajille ja markkinoinnin tai viestinnän tehtäviin siirtyville. 

Koulutuksen sisältö

Sisällöntuottajan koulutusohjelma koostuu kahdesta kaikille yhteisestä osiosta, minkä lisäksi valitset yhden omia tarpeitasi tukevan valinnaisen kurssin. Koulutukseen sisältyy 6–7 koulutuspäivää, webinaareja, verkko-opiskelua ja runsaasti omassa työssä tehtäviä harjoituksia palautteineen. 

Koulutuspäivien ja verkko-opintojen opit viet suoraan käytäntöön työssä toteutettavina harjoituksina, joihin saat ammattilaisen palautteen. Koulutuksen alussa rakennat sisältösuunnitelman, jossa määrittelet tavoitteet, ja koulutuksen aikana toteutat tekemääsi systemaattista sisällöntuotannon mallia. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisällöntuottajan koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Kustannukset

Koulutuksen hinta 4350€ + (alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisällöntuottajan koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa:...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvoinnit
Sisällöntuottajan koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: