Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
suomi
28.9.2021
   
Lähiopetus
Espoo
Ammatillinen koulutus

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä ja valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten sinun odotetaan hyödyntävän sitä kokeessa. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Tehovalmennus LKV-kokeeseen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: