Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
13 kk
suomi
28.4.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Tekninen myyjä, teroita asiakasosaamista ja ratkaisumyynnin taitoja! Teknisen myynnin koulutuksen jälkeen vakuutat myyjänä ja tuotat asiakkaalle arvoa, jotta tämä valitsee sinun palvelusi tai tuotteesi. Koulutus sopii teknisen alan myyjille ja teknisille asiantuntijoille, jotka haluavat menestyä myyntityössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Teknisen myynnin kasvu ja kansainvälistyminen haastavat teknisiä myyjiä: kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat ovat taitavia ostajia. Miten tuotat asiakasarvoa? Tuoteosaaminen ei riitä, vaan kilpailussa erottautumiseen tarvitaan ratkaisumyyntiä. 

Teknisen myynnin alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Kehität teknisten tuotteidesi ja palveluidesi myyntiprosessia ja asiakkuusstrategiaa. Tehostat uusasiakashankintaa, parannat työskentelyä avainasiakkaiden kanssa ja saat keinot myyntineuvotteluihin. Opit myös talouden hallintaa sekä saat käytännön vinkit vuorovaikutus- ja esiintymistilanteisiin.

Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla työpaikka teknisellä alalla. Olet esimerkiksi tekninen myyjä tai teknisen alan asiantuntija, joka haluaa kehittyä myynti- ja asiakastyössä.  

Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat sekä mitkä ovat nykyiset työtehtäväsi ja tavoitteesi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin asiantuntijalta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Markkinoiden edullisin – Kauppisnetti Koti. Valmennuskurssilla yli 1500 tehtävää, uudistetut opetusvideot, 7 harjoituskoetta ja edistymiskäyrä.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: