Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
15 kk
suomi
1 590 EUR
10.11.2021
   
Lähiopetus
Espoo
Ammatillinen koulutus

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Pätevöidy tuotannon työnjohtajaksi ja opi johtamaan ja motivoimaan vastuualueesi työntekijöitä! Tässä työnjohtajakoulutuksessa opit soveltamaan esimerkiksi ongelmanratkaisu- ja lean-menetelmiä työssäsi. Koulutuksesta saat myös työkaluja ja toimintamalleja tuottavuutenne parantamiseen. Koulutus on suunnattu teollisuuden työnjohtajille ja tiiminvetäjille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tuotannon työnjohdolle suunnatussa tuotannon esimietyön erikoisammattitutkinnossa opit johtamaan henkilöstöä sekä kehittämään omaa osaamistasi esimiehenä. Parannat työnjohtajan taitojasi ja hallitset ratkaisukeskeisen lähestymistavan niin toiminnan kehittämisessä kuin ongelmatilanteissakin. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa ja motivoida työntekijöitä ja rakentaa luottamuksellisen työyhteisön. 

Opit myös ohjaamaan paremmin vastuualueesi prosessia. Kehität organisaatiosi tuotantoprosesseja, kun ymmärrät tuottavuuteen ja kilpailukykyyn vaikuttavat tekijät. Opit  hyödyntämään eri menetelmiä, kuten ongelmanratkaisu, LEAN, 5S, OEE jne., niiden parantamiseen. Työnjohtajana päivittäin tekemillä oikeilla valinnoillasi ja ratkaisuillasi parannat tuottavuutta. 

Tämä työnjohdon koulutus on suunnattu teollisuuden tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin lähivuosina siirtymässä oleville henkilöille.

Suoritettuasi tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: