Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
15 kk
suomi
1 590 EUR
20.10.2022
   
Lähiopetus
Espoo
Ammattitutkinnot
Rastor-instituutti

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Pätevöidy tuotannon työnjohtajaksi ja opi johtamaan ja motivoimaan vastuualueesi työntekijöitä! Tässä työnjohtajakoulutuksessa opit soveltamaan esimerkiksi ongelmanratkaisu- ja lean-menetelmiä työssäsi. Koulutuksesta saat myös työkaluja ja toimintamalleja tuottavuutenne parantamiseen. Koulutus on suunnattu teollisuuden työnjohtajille ja tiiminvetäjille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tuotannon työnjohdolle suunnatussa tuotannon esimietyön erikoisammattitutkinnossa opit johtamaan henkilöstöä sekä kehittämään omaa osaamistasi esimiehenä. Parannat työnjohtajan taitojasi ja hallitset ratkaisukeskeisen lähestymistavan niin toiminnan kehittämisessä kuin ongelmatilanteissakin. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa ja motivoida työntekijöitä ja rakentaa luottamuksellisen työyhteisön. 

Opit myös ohjaamaan paremmin vastuualueesi prosessia. Kehität organisaatiosi tuotantoprosesseja, kun ymmärrät tuottavuuteen ja kilpailukykyyn vaikuttavat tekijät. Opit  hyödyntämään eri menetelmiä, kuten ongelmanratkaisu, LEAN, 5S, OEE jne., niiden parantamiseen. Työnjohtajana päivittäin tekemillä oikeilla valinnoillasi ja ratkaisuillasi parannat tuottavuutta. 

Tämä työnjohdon koulutus on suunnattu teollisuuden tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin lähivuosina siirtymässä oleville henkilöille.

Suoritettuasi tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: