Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18–24 kk
suomi
Ammatillinen koulutus
Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku
Alkavat koulutukset
Espoo
5 390 EUR
24.3.2021

Tampere
5 390 EUR
25.3.2021

Turku
5 390 EUR
25.3.2021

Oulu
5 390 EUR
7.4.2021

Työteknikon koulutusohjelma

Haluatko työnjohtajaksi? Työteknikon koulutusohjelma sopii työnjohtajaksi sekä tuotannon, rakennusalan tai tekniikan alan esimieheksi tai asiantuntijaksi tähtääville. Koulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana ja tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä asiantuntijatehtävissä. Koulutus rakennetaan omia tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työteknikon koulutusohjelma on käytännönläheinen ja monipuolinen, sinulle räätälöity työnjohtajakoulutus. Valitset oman suuntautumisalasi ja koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit.

Koulutuksessa suoritetaan ammatillinen tutkinto, jonka valitset oman toimialasi mukaan: tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto sopii henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoaloilla esim. prosessiteollisuus, rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto sopii henkilöille, jotka toimivat rakennusalalla esim. talonrakentaminen, infra tai talotekniikka tai talotekniikan erikoisammattitutkinto sopii henkilöille, jotka toimivat teknisillä aloilla, erityisesti urakoinnissa LVI-alalla.

Tämän työnjohdon koulutuksen suoritettuasi saat oikeuden käyttää arvostettua Työteknikko-nimikettä. Koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esimiehenä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. Johdat menestyksekkääsi niin työntekijöitä kuin töitäkin.

Opit organisoimaan töitä, projekteja ja urakoita. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esimies- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi.

Työteknikon koulutusohjelman (LVI-tekniikan ammattiala) tai siihen sisältyvän talotekniikan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi voit hakea rakennusvalvonnalta KVV- tai IV-laitteistojen rakentamisesta vastaavan työnjohtajan lupaa.

Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esimies-, tiimivastaavan tehtävissä toimiville sekä nokka- ja kärkimiehille. Se sopii myös asiantuntijana ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille. Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä.

Työteknikon koulutusohjelmassa kehitetään osaamista erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

 

Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon!

Haluatko kuulla lisää Työteknikon koulutusohjelmasta? Osallistu Työteknikon infotilaisuuteen, jossa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Maksuttomassa infotilaisuudessa varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua myös etäyhteydellä.

_

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Työteknikon koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele logistiikkaa

Suorita logistiikan perustutkinto ja valmistu yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi Salon seudun ammattiopistosta.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: