Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

UraLoiste-uravalmennus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
0–3 kk
suomi
375 EUR + alv 24%
joustava aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

UraLoiste-uravalmennus

Kirkasta näkemyksesi työurastasi ja laadi käytännön suunnitelma urahyvinvointisi edistämiseksi! Uraohjauksessa pureudut oman potentiaalisi löytämiseen sekä saat rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa sparrailla juuri sinua askarruttavissa kysymyksissä. Uraohjaus sopii kaikille alasta riippumatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta UraLoiste-uravalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos haluat vahvistaa omia valmiuksiasi uravaihtoehtojen suunnittelussa tai etsit uudenlaista intoa ja motivaatiota nykyisessä tehtävässä toimimiseen, henkilökohtainen uraohjaus sopii sinulle.

Omien uratoiveiden ja -mahdollisuuksien kartoittaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen aloitetaan nykytilanteen pohdinnalla, jonka jälkeen asetetaan tavoitteet omalle uraohjaukselle. Tapaat henkilökohtaista uravalmentajaasi kaksi kertaa ja tapaamisten välillä teet erilaisia itsenäisiä välitehtäviä. Tehtävien tarkoitus on auttaa sinua pohtimaan omaa tilannettasi ja valintojasi uraasi liittyen. Uraohjaukseen liittyviä tehtäviä voidaan painottaa sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaan. 

UraLoiste-uravalmennus ei edellytä työpaikkaa ja se sopii myös alanvaihtajille. Uraohjauksen aikana sinulla on myös mahdollisuus tarkastella Rastor-instituutin koulutustarjontaa yhdessä uravalmentajasi kanssa löytääksesi sopivia tapoja kehittää omaa osaamistasi.
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta UraLoiste-uravalmennus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
UraLoiste-uravalmennus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta UraLoiste-uravalmennus täytä seuraavat tiedot: