Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Uusi esimies -verkkokoulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
suomi
600 EUR + alv 24%
joustava aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Uusi esimies -verkkokoulutus

Opiskele esimiestyön kokonaisuutta verkossa itsenäiseen tahtiin. Koulutuksessa ymmärrät, mistä tuloksekas esimiestyö rakentuu. Opit, mitä kuuluu esimiehen vastuisiin ja velvollisuuksiin. Osaat johtaa itseäsi ja tiimiäsi kohti tuloksia. Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uusi esimies -verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ota haltuun esimiestyön kokonaisuus ja esimiesroolin perusasiat. Verkkokurssilla opit esimiehen työoikeudelliset vastuut ja velvollisuudet ja opit hoitamaan esimiestyötä säädösten mukaisesti. Ymmärrät talouden kokonaisuuden ja tunnistat, miten omat päätökset ja oman yksikön toiminta vaikuttavat kannattavuuteen ja liiketoimintaan. Kurssilla syvennyt myös itsesi johtamiseen ja kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi.

Uusi esimies -verkkokoulutus on sinua varten, jos olet juuri aloittanut esimiehenä tai harkitset ensimmäiseen esimiestehtävääsi hakeutumista.  Koulutus koostuu esimiestilanteita aidosti havainnollistavista videoista, podcasteista, teksteistä sekä harjoituksista ja kyselyistä, joissa reflektoit omaa esimiestyötäsi. Koulutus sopii erinomaisesti opiskeltavaksi työn ohessa.
 
Luotsaa tiimisi kohti tavoiteltuja tuloksia ja rakenna uudessa esimiesroolissasi heti alkumetreillä hyvää esimieskulttuuria organisaatioosi. 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uusi esimies -verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Uusi esimies -verkkokoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Uusi esimies -verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot: