Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyisin
   
Päiväopinnot
Ylivieska
Kansanopistot

Duunikymppi

Duunikymppi

Duunikymppi

Käytännönläheinen duunikymppi

Raudaskylän Kristillisen Opiston duunikympin tarkoituksena on tekemällä oppiminen, jossa käytännön työ sekä opiskelu kulkevat rintarinnan. Duunikympillä voi korottaa peruskoulun päättöarvosanoja ja kehittää samalla opiskelu- ja uravalintamahdollisuuksiasi ennen jatko-opintoja.

Duunikympin toteutus

Duunikympillä tutustutaan työelämään ja opitaan tekemällä. Opiskeluun kuuluvat myös teoria-aineet, mutta teoriapainotteiset opinnot suuntautuvat erityisesti niiden aineiden opiskeluun, jotka opiskelija kokee tärkeiksi oman urasuuntautumisen ja arvosanojen korottamisen kannalta.

Duunikympillä alkuviikko opiskellaan kaikille yhteisiä aineita. Loppuviikko muodostuu projektimuotoisesta opiskelusta ja työskentelystä erilaisissa työtehtävissä puu- ja metallialalla, kokoonpanossa, vaatehuollossa ja asiakaspalvelussa sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyssä. Myös opistolla tehdään erilaisia työtehtäviä. Opintoihin sisältyy useampia työelämään tutustumisen jaksoja opiskelijan valitsemissa paikoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Duunikymppi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kymppiluokalle haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakijalla tulee olla peruskoulun päättötodistus vuodelta 2013 tai 2014.

Kustannukset

Opetus ja oppikirjat ovat maksuttomat. Raudaskylän opistolta saat myös maksuttoman asunnon ja ateriat koulupäivinä (aamiainen, lounas, päivällinen). Opisto perii materiaalimaksua 65 euroa / lukuvuosi, joka sisältää mm. internetin käytön ja oman s-postiosoitteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Duunikymppi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

15hannu
(5)
Mukavat opettajat!
Arvioinnit
Duunikymppi
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin