Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
suomi
Non-stop
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Monimuotokoulutus
Verkossa
Lukiot ja erikoislukiot

Etälukio

Etälukio

Etälukio

Raudaskylän etälukiossa opiskelet etänä mutta tuetusti. Suoritat kursseja verkkoympäristöjä ja opettajan antamaa ohjausta hyödyntäen. Opiskelusi onnistuu siis työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa.

Etälukiossa voit suorittaa koko lukion oppimäärän eli vähintään 44 kurssia ja ylioppilastutkinnon. Voit myös jatkaa kesken jääneitä lukio-opintojasi tai suorittaa yksittäisiä lukiokursseja. Aikuisten perusopetuksen kursseilla voit vahvistaa esimerkiksi kielten ja matematiikan taitojasi ennen varsinaisia lukion kursseja. Sinulle laaditaan oma opintosuunnitelma ja aikataulu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Etälukio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Etälukioon haetaan Raudaskylän Kristillisen opiston verkkosivujen kautta.

Pääsyvaatimuksena etälukioon on 18 vuoden ikä sekä peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot. Myös alaikäinen voi suorittaa etälukion kursseja perustellusta syystä ja huoltajan suostumuksella.

Tutkinto / todistus

Etälukio

Kustannukset

Opiskelu Raudaskylän etälukiossa on maksutonta, jos tavoitteenasi on suorittaa lukion päättötutkinto ja/tai ylioppilastutkinto. Sinun tarvitsee vain hankkia mahdolliset kurssilla vaadittavat oppikirjat. Ne voi kuitenkin lainata tai ostaa käytettynä. Muita kustannuksia voi tulla mahdollisista matkoista Rauskin viikonloppuun sekä ylioppilastutkintolautakunnan yo-kirjoituksista perimistä maksuista.

Jos et suorita koko tutkintoa, vaan opiskelet vain yksittäisiä oppiaineita tai kursseja, kolme ensimmäistä kurssia maksaa 50 €/kurssi. Sen jälkeen voit opiskella maksutta niin monta kurssia kuin haluat kahden lukukauden aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etälukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Etälukio ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: