Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Ylivieska
Lukiot ja erikoislukiot

Päivälukio

Päivälukio

Päivälukio

Raudaskylän lukio tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta opetusta mukavassa kouluyhteisössä. Opetus perustuu kestävän kehityksen arvoihin. Kokonaisvaltainen globaalisivistys sisältyy lukion opetussuunnitelmaan ja koko oppilaitoksen arvopohjaan.

Opetus kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön ja maailmankansalaisuuden taitojen kartuttamiseen.Teemapäivien, tapahtumien ja projektiviikkojen avulla tutustut sosiaaliseen, kulttuuriseen, ekologiseen ja taloudelliseen kestävään kehitykseen ja globaaliin maailmaan. 

Opintojen sisältö ja toteutus

Raudaskylän päivälukion opetus järjestetään aikuislukion opetussuunnitelman perustein, mikä tarkoittaa vähintään 44 kurssin suorittamista. Kurssitarjotin sisältää kuitenkin n.130 kurssia, mikä takaa hyvät mahdollisuudet valmentautua ylioppilaskirjoituksiin.

Raudaskylän lukio sopii myös vieraskielisille, koska voit suorittaa suomi toisena kielenä  -opintoja. Suurin osa kursseista suoritetaan osallistumalla oppitunneille viitenä päivänä viikossa.

Voit suorittaa lukion myös osin tai kokonaan etänä. Ylioppilastodistuksen ja lukion päättötodistuksen saa aikuislukiosta aivan kuten nuorisolukiostakin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päivälukio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku tapahtuu oppilaitoksen kotisivujen kautta. Opintoihin on jatkuva haku.

Pääsyvaatimuksena on peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Lukion oppimäärä ja ylioppilastutkinto

Kustannukset

Opiskelija saa maksutta käyttöönsä pakollisten kurssien oppikirjat. Lisäksi on mahdollista asua lukion asuntolassa. Asuminen ja kolme ateriaa päivässä ovat ilmaisia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Päivälukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

BTDT
(5)
Yhteisöllisyys. Asuminen opistolla on pehmeä laskeutuminen kotona asumisen ja omaan asuntoon muuttamisen välillä ja luo erinomaiset mahdollisuudet solmia pitkiä ja kestäviä ystävyyssuhteita. Yhdessä kavereiden kanssa pänttääminen on myös huomattavasti mielekkäämpi tapa opiskella kuin yksin puurtaminen. Omasta kokemuksestani en voi kuin suositell...
Näytä kokonaan
Saara
(4)
Rauskin lukio on yksi elämäni parhaista kokemuksista! Pienet ryhmäkoot takaavat, että jokaiselle riittää aikaa yksilölliselle opetukselle ja keskustelulle. Kursseja on paljon ja monipuolisesti. Jokaiselle löytyy taatusti jotain kiinnostavaa. Lisäksi monet mahdollisuudet esim. vaihtoon lähteminen tai avoimen yliopiston kurssien suorittaminen ...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: