Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotokoulutus
Ylivieska
Lukiot ja erikoislukiot

Päivälukio

Päivälukio

Lukiokoulutus

Raudaskylän lukio

Raudaskylän lukiossa voit suorittaa lukio-opintoja tai koko lukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon. Raudaskylän lukio tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta opetusta mukavassa kouluyhteisössä. Opistossa voit opiskella päivälukion lisäksi myös etälukiossa.

Päivälukio

Raudaskylän lukion kurssitarjotin sisältää noin 130 kurssia, mikä takaa hyvät mahdollisuudet valmentautua ylioppilaskirjoituksiin. Opetus järjestetään aikuislukion opetussuunnitelman perustein, mikä tarkoittaa vähintään 44 kurssin suorittamista. Päivälukioon on jatkuva haku.

Raudaskylän lukiossa painotetaan eurooppalaista kouluyhteistyötä ja kulttuurivaihtoa, kestävää kehitystä sekä osallistutaan monenlaisiin tapahtumiin.

Suurin osa kursseista suoritetaan osallistumalla oppitunneille viitenä päivänä viikossa. Voit suorittaa lukion myös osin tai kokonaan etänä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päivälukio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku tapahtuu oppilaitoksen kotisivujen kautta. Syyslukukaudella alkaviin opintoihin tulee hakea kesäkuun loppuun mennessä. Muutoin opintoihin on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Lukion oppimäärä ja ylioppilastutkinto

Kustannukset

Opiskelija saa käyttöönsä maksutta pakollisten kurssien kirjat sekä lisäksi opetus, asuminen ja ruokailut ovat ilmaisia. Opinnot oikeuttavat opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Päivälukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Päivälukio ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.