Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rauskin kymppi - kymppiluokka

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyisin
   
Päiväopinnot
Ylivieska
Perusopetus

Rauskin kymppi - kymppiluokka

Kymppiluokka

Rauskin kymppi - kymppiluokka

Rauskin kymppi eli kymppiluokka sopii peruskouluarvosanojen korottajille ja niille, jotka haluavat vielä miettimisaikaa ennen jatko-opintoihin siirtymistä. Opiskeluun sisältyy peruskoulu- ja harrastusaineiden sekä elämäntaitokurssien lisäksi työelämään ja  toisen asteen oppilaitoksiin tutustumista. Linjalla opiskelija voi myös tutustua lukio-opiskeluun ja suorittaa joitakin lukiokursseja. Raudaskylän Kristillisessä Opistossa voi suorittaa kymppiluokan myös musakympillä tai duunikympillä.

Kymppiluokan sisältö

Kymppiluokan lukuvuosi kestää syys- ja kevätlukukauden. Viikoittainen työaika on noin 30 tuntia. Opintosuunnitelman tulee sisältää yhteensä 1100 tuntia seuraavista aihekokonaisuuksista:

  • peruskouluaineiden kertaaminen ja arvosanojen korottaminen
  • urasuunnittelu sekä työelämään ja oppilaitoksiin tutustuminen (TET)
  • harrasteaineet
  • elämäntaitoaineet  sekä
  • muita valinnaisia esimerkiksi lukion kursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rauskin kymppi - kymppiluokka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kymppiluokalle haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakijalla tulee olla peruskoulun päättötodistus vuodelta 2013 tai 2014.

Tutkinto / todistus

Hyväksytysti suoritetut opinnot oikeuttavat todistukseen lisäopetuksen oppimäärän suorittamisesta. Toisen asteen oppilaitosten opetussuunnitelmien mukaan suoritetut kurssit voidaan lukea hyväksi myöhemmissä opinnoissa.

Kustannukset

Kymppiluokan opetus ja oppikirjat ovat maksuttomia sekä opiskelijoilla on mahdollisuus asua ilmaiseksi kahden hengen huoneissa. Lounas ja opistolla asuville myös aamiainen ja päivällinen maksuttomat. Raudaskylän opisto perii lukukausikohtaisen materiaalimaksun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rauskin kymppi - kymppiluokka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Rauskin kymppi - kymppiluokka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.