Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rauskin kymppi - kymppiluokka

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyisin
   
Päiväopinnot
Ylivieska
Perusopetus

Rauskin kymppi - kymppiluokka

Kymppiluokka

Rauskin kymppi - kymppiluokka

Rauskin kymppi eli kymppiluokka sopii peruskouluarvosanojen korottajille ja niille, jotka haluavat vielä miettimisaikaa ennen jatko-opintoihin siirtymistä. Opiskeluun sisältyy peruskoulu- ja harrastusaineiden sekä elämäntaitokurssien lisäksi työelämään ja  toisen asteen oppilaitoksiin tutustumista. Linjalla opiskelija voi myös tutustua lukio-opiskeluun ja suorittaa joitakin lukiokursseja. 

Kymppiluokan sisältö

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Se sisältää kursseja seuraavista aihepiireistä:

  • Peruskouluaineet
  • Urasuunnittelu sekä työelämään ja oppilaitoksiin tutustuminen (TET)
  • Harrasteaineet
  • Elämäntaitoaineet
  • Muut valinnaiset kurssit

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rauskin kymppi - kymppiluokka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kymppiluokalle haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuajan jälkeen kannattaa kysyä vapaita opiskelupaikkoja suoraan oppilaitoksesta.

Voit hakea kymppiluokalle, jos olet saanut peruskoulun päättötodistuksen kuluvan tai edellisen vuoden keväältä.

Tutkinto / todistus

Hyväksytysti suoritetut opinnot oikeuttavat todistukseen lisäopetuksen oppimäärän suorittamisesta. Toisen asteen oppilaitosten opetussuunnitelmien mukaan suoritetut kurssit voidaan lukea hyväksi myöhemmissä opinnoissa.

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja opiskelutarvikkeet ovat kymppiluokalla maksuttomia. Lisäksi on mahdollista asua maksutta opiston asuntolassa. Kaikille opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas. Lisäksi opistolla asuvat saavat aamupalan ja päivällisen maksutta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rauskin kymppi - kymppiluokka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Rauskin kymppi - kymppiluokka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.