Kansanopistot

Sosionomiväylä 60 op

Raudaskylän Kristillinen Opisto, paikassa Ylivieska
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Hinta
3 100 EUR
Seuraava aloitus
Seuraava aloitus syksyllä 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Haku avautuu tammikuussa 2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Hinta
3 100 EUR
Seuraava aloitus
Seuraava aloitus syksyllä 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Haku avautuu tammikuussa 2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosionomiväylä 60 op

Raudaskylän sosionomiväylällä suoritetaan Lapin AMK:n ja Centria AMK:n sosionomiopintoja avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Väyläopinnot suorittaneet voivat hakeutua erillishaun kautta jatkamaan sosionomiopintojaan joko Centrian AMK:n tai Lapin AMK:n tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Monimuoto-opiskelu koostuu lähiopetuspäivistä, etäopiskelupäivistä, ohjatusta etäopiskelusta ja itsenäisestä opiskelusta. Monimuoto-opetus jakautuu kolmelle lukukaudelle.
Lähiopetukseen osallistuminen on luentojen osalta suotavaa ja harjoituksissa tai työpajoissa pakollista.

Sosionomiväylän laajuus  on 60 opintopistettä. Raudaskylällä suoritettavista opintokokonaisuuksista puolet tulee Lapin AMK:n ja puolet Centrian opetussuunnitelmista, ammattikorkeakoulujen ensimmäisen ja toisen vuoden opinnoista. Raudaskylällä suoritetut opinnot hyväksiluetaan täysimääräisenä molempien ammattikorkeakoulujen sosionomiopinnoissa.

Sekä Lapin että Centrian AMK:ssa on sopimuksiemme mukaisesti vuosittain kiintiöitynä 10 opiskelupaikkaa Raudaskylän sosionomiväylän suorittaneille, alalle soveltuville opiskelijoille. Opiskelija valitsee Raudaskylän opintojensa alussa, kumpaan ammattikorkeakouluun hän tähtää sosionomiopintojaan jatkamaan.

Sosionomiväylän opiskelija on Raudaskylän opiston lisäksi kirjoilla sekä Lapin AMK:n että Centria AMK:n avoimessa AMK:ssa. Opiskelijalla on siten käytettävissään kummankin ammattikorkeakoulun verkkopalvelut, kuten oppimisympäristöt ja kirjastopalvelut.

Kenelle?

Raudaskylän sosionomiväylä soveltuu ylioppilaille tai toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, jotka tähtäävät jatko-opintoihin ammattikorkeakoulussa. Hakija voi myös olla jo sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä, korkeakoulututkintoa tavoitteleva alan ammattilainen. Koulutus soveltuu myös korkeakoulutetuille alanvaihtajille.

Raudaskylän sosionomiväylällä suoritetaan ammattikorkeakouluopintoja, joten opiskelun vaatimukset ovat korkeakoulutasoiset. Väylä tarjoaa kuitenkin ensikosketuksen korkeakoulumaailmaan, sillä opiston turvallisessa ympäristössä ja pienissä ryhmissä on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen. Väyläopintojen aikana opiskelutaidot vahvistuvat ja valmius korkeakouluopinnoihin kasvaa.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot sisältävät lähiopetuspäiviä keskimäärin 2-4 pv/kk. Lähiopetusjaksojen välissä on etäopetustunteja, ohjattua etäopiskelua ja itsenäistä työskentelyä. Lähiopetukseen osallistuminen on luentojen osalta suotavaa ja harjoituksissa tai työpajoissa pakollista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosionomiväylä 60 op, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Seuraava aloitus syksyllä 2024

  • Monimuotototeutus
  • Ylivieska
  • Viimeinen hakuaika: Haku avautuu tammikuussa 2024

Hakeminen

Raudaskylän sosionomiväylän pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto, ammatillinen perus- tai näyttötutkinto tai suoritettuja osia lukio- tai ammatillista opinnoista. Sosionomiväylään haetaansähköisesti suoraan oppilaitokseen.

Haku syksyn 2024 aloitukseen avautuu tammikuussa 2024.

Koulutuksessa on 20 aloituspaikkaa. Kaikki hakijat haastatellaan.

Kustannukset:

Raudaskylän sosionomiväylällä opiskelu on maksullista. Monimuotokoulutuksen hinta on 3100 €. Koulutusmaksu jakautuu kolmelle lukukaudelle: 1033 €/lukukausi. Maksu on mahdollista maksaa useammassa erässä. Ruokailut eivät sisälly hintaan. Lisäksi opiskelijan maksettavaksi tulevat Centria AMK:n ja Lapin AMK:n avoimen AMK:n opintomaksut, yhteensä 300 €.

Kustannukset

Raudaskylän sosionomiväylällä opiskelu on maksullista. Lisäksi opiskelijan maksettavaksi tulee Centria AMK:n ja Lapin AMK:n avoimen AMK:n opintomaksu. Opiskelu on päätoimista ja opintoihin voi hakea opintotukea.

Opistolla on mahdollista asua asuntolassa opintojen ajan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomiväylä 60 op? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raudaskylän Kristillinen Opisto
Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Raudaskylän Kristillinen Opisto – oman näköisiä opintopolkuja nuorille ja aikuisille

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto...

Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu