Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
Noin 3 kuukautta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Kansanopistot
Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Opetusta järjestetään verkon välityksellä. Päivän aikana on neljä oppituntia ja lisäksi yksi tunti ohjattua itsenäistä työskentelyä.

Suomen kielen koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka osaavat jo lukea ja kirjoittaa omalla äidinkielellään. Aikaisempia suomen opintoja ei vaadita. Koulutuksessa opitaan suomen kielen alkeet.

Jotta koulutukseen voi osallistua, opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone, internetyhteys, mikrofoni ja webkamera. Jos opiskelijalla ei ole näitä, Raudaskylän kristillinen opisto voi auttaa opiskelijaa löytämään kotipaikkakunnalta yhteistyötahon, jonka tiloissa voisi opiskella.

Koulutuksen suorittaminen voidaan hyväksilukea aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen opintoihin, jos opiskelija tahtoo koulutuksen jälkeen jatkaa opintojaan.


Finnish language for foreigners, online education

  • Teaching will be held completely online
  • Schedule: Monday to Friday from 9 am to 2 pm
  • 4 live lessons and 1 hour supervised independent work every day

This course is for foreigners, who already can read and write in their native language. You don’t need to have previous Finnish studies. You will learn the basics during this course. In order to participate, you will need: computer, internet connection, microphone and web camera. If you don’t have these, we may be able to assist you to find a place in your home town, where you could study.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,8)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Englannin kieltä ja viestintää!

Kieliasiantuntijaksi, kieltenopettajaksi tai taitavaksi viestijäksi! Englannin kielen, monikulttuurisuuden sekä viestinnän ja journalistiikan opintoja.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille täytä seuraavat tiedot: