Sivuston käyttötapa: Mobiili

VAKAVA | kasvatusalan valmennuskurssi

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
3 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Päiväopinnot
Ylivieska
Valmennuskurssit

VAKAVA | kasvatusalan valmennuskurssi

VAKAVA

Kasvatusalan valmennuskurssi

Valmistaudu tehokkaasti VAKAVA-pääsykokeeseen

Raudaskylän Kristillisen Opiston toteuttama kasvatusalan valmennuskurssi on tarkoitettu kasvatusalan jatko-opintoihin tähtääville ja valtakunnalliseen VAKAVA-pääsykokeeseen valmistautuville. VAKAVA on valtakunnallinen kasvatusalojen yhteistyöverkosto, jonka laatiman VAKAVA-kokeen perusteella on mahdollista hakea kaikkiin verkostossa mukana oleviin koulutuksiin. Kokeessa arvioidaan kasvatustieteellisessä koulutuksessa tarvittavia akateemisia opiskelutaitoja.

Opintojen sisältö kasvatusalan valmennuskurssilla

Valmennuskurssin opintoihin sisältyy VAKAVA-pääsykokeen pääsykoemateriaalin läpikäyminen ja materiaalin pohjalta tehtävät monipuoliset harjoitukset. Opintojen aikana tutustutaan lisäksi kasvatusalaan ja alan eri koulutusvaihtoehtoihin, harjoitellaan akateemisia opiskelutaitoja ja pyritään löytämään jokaiselle opiskelijalle itselleen parhaiten sopiva oppimistyyli. Koulutuksen aikana kehitetään myös vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja ja pyritään lisäämään opiskelijan itsetuntemusta. Oleellisena osana ovat myös ryhmä- ja yksilöhaastattelutilanteisiin valmistutuminen. Lisäksi opintoihin kuuluu opiskelijan omavalintaiset tutustumiset kasvatusalan työpaikkoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta VAKAVA | kasvatusalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskurssille haetaan suoraan oppilaitokseen. Täytä nettihakemus Raudaskylän Kristillisen Opiston verkkosivuilla. Valmennuskurssille valitaan 15 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutkinto / todistus

Valmennuskurssi ei johda tutkintoon, mutta edesauttaa pääsyäsi kasvatusalan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Opetus 630 €
Majoitus: 1hh 220 €/huone/kk. 2 hh 140 €/hlö/kk.
Ruokailut: aamupala/iltapala 5 €, lounas/päivällinen 5,30 € ja päiväkahvi 1,50-3 €

Huom! Opiskelu kasvatustieteiden valmennuskurssilla on päätoimista ja oikeuttaa KELAn maksamaan opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VAKAVA | kasvatusalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Vakava
(5)
Vakava koulutus oli tarpeellinen ja hyödyllinen
Arvioinnit
VAKAVA | kasvatusalan valmennuskurssi
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin