Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
1-1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Inari
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto | Saamelaisalueen koulutuskeskus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia erilaisissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esimerkiksi myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa. Tutkinnon suorittajana hankit asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista sekä viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, käytät tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimit erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Osaat verkostoitua ammatillisesti ja kehittää suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistasi.

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä myynnin, markkinointiviestinnän tai asiakaspalvelun monipuolisissa tehtävissä. Opinnot sopivat sekä vähemmän aikaa liiketoiminnan alalla työskenneelle että henkilölle, joka haluaa päivittää osaamistaan liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tutkinto sopii hyvin myös jatkokoulutukseksi liiketalouden perustutkinnon ja liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille. 

Koulutuksen toteutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto järjestetään monimuotokoulutuksena, jossa osaamista voi hankkia joko koulutus- tai oppisopimuskoulutuksella ja koulutus sisältää soveltuvin osin lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua digitaalisissa oppimisympäristöissä. 
Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan aiemmat opintosi, työkokemuksesi ja muu osaaminen. Suunnitelman mukaan määräytyvät myös opintojesi laajuus ja kesto. Lähtökohtaisesti opinnot kestävät noin 1-1,5 vuotta.  

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Voit suorittaa koko tutkinnon tai täydentää osaamistasi valitsemillasi tutkinnon osilla. Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. 

Pakollinen tutkinnon osa, 30 OSP

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, 120 OSP
Valinnaiset tutkinnon osat 1, 60 osp

  • Markkinointiviestinnän toimeksianto, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 2, 60 osp

  • Tapahtumatuotanto, 60 osp

Tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta 20 – 60 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilla kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelumaksu on 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: