Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Inari
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Lähihoitaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lähihoitaja

Lähihoitajana työskentelet perustason hoito-, huolenpito- ja kasvatustyössä. Työpaikkanasi voi olla terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon, mielenterveys- ja päihdetyön yksiköt, päiväkodit, kotipalvelu tai vammaispalvelut. Työsi on arjen sujumisessa auttamista ja tukemista, elämän eri vaiheissa mukana kulkemista.

Lähihoitajana teet ihmissuhdetyötä, kohtaat lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa. Työssäsi tärkeintä on asiakkaan aito kohtaaminen ja läsnäolo. Tarvitset valmiuksia sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen moniammatillisen ryhmän jäsenenä.

Lähihoitajan opintojen toteutus

Elokuussa alkavat lähihoitajaopinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutuksessa yhdistyy verkko-opiskelu, lähiopetuspäivät, itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely sekä työelämässä oppiminen. Alalla työskentelevälle opiskelu on mahdollista myös oman työn ohessa.

Monimuotototeutus mahdollistaa opiskelun omalta paikkakunnalta. Lukuvuodessa ammatillisten tutkinnon osien lähiopetuspäiviä on noin 25. Lisäksi opintoihin sisältyy yhteisten tutkinnon osien lähipäiviä opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Verkko-opetus tapahtuu virtuaaliluokassa opiskelijan oman tietokoneen ääressä. Virtuaaliluokassa opiskelu on reaaliaikaista ja vuorovaikutteista. Saamelaisalueen erityisyys, kulttuurisidonnaisuus ja kulttuuritietoinen kohtaaminen ovat sisällöllisiä painopistealueita. 

Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa pääset mukaan monimuotoiseen ja monikulttuuriseen opiskelijayhteisöön. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus hankkia ammatillinen osaamisesi saamelaisalueen uusissa oppimisympäristöissä sekä osaavissa ja tukevissa sosiaali- ja terveysalan työyhteisöissä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Arvostelut

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Irtiotto
Saamelaisalueen koulutuskeskus on loista paikka opiskella. Opettajat ovat kiinnostuneita kehittämään omia opetusmenetelmiään ja kyselevät aktiivisesti oppilailta kehitysehdotuksia. Opetuksessa käytetään myös laajasti erilaisia lähestymis tapoja riippuen aiheesta ja siitä mikä kullekkin ryhmälle parhaiten soveltuu. Etelästä tuleville Saamelais...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja täytä seuraavat tiedot: