Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Inari
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Lähihoitaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lähihoitaja

Lähihoitajana työskentelet lähellä ihmistä perustason hoito-, huolenpito- ja kasvatustyössä. Työsi on arjen sujumisessa auttamista ja tukemista, elämän eri vaiheissa mukana kulkemista. Lähihoitajana teet ihmissuhdetyötä, kohtaat lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa.

Työssäsi tarvitset valmiuksia sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen moniammatillisen ryhmän jäsenenä. Ammatissasi tarvitset tietoa ja taitoa kasvun ja osallisuuden sekä terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Lähihoitaja työelämässä

Lähihoitajana työpaikkanasi voi olla terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon, mielenterveys- ja päihdetyön yksiköt, päiväkodit, kotipalvelu tai vammaispalvelut. Työssäsi lähihoitajana tärkeintä on asiakkaan aito kohtaaminen ja läsnäolo.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Arvostelut

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Irtiotto
(5)
Saamelaisalueen koulutuskeskus on loista paikka opiskella. Opettajat ovat kiinnostuneita kehittämään omia opetusmenetelmiään ja kyselevät aktiivisesti oppilailta kehitysehdotuksia. Opetuksessa käytetään myös laajasti erilaisia lähestymis tapoja riippuen aiheesta ja siitä mikä kullekkin ryhmälle parhaiten soveltuu. Etelästä tuleville Saamelais...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Opiskele Suomen suurimmassa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulussa. Hae yhteishaussa 18.3.–1.4.