Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Ivalo
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi

Datanomi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi

Kiinnostaako sinua ohjelmointi? Haluaisitko olla peliohjelmoija? Saamelaisalueen koulutuskeskuksen tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet tietokoneohjelmistojen, www-sovellusten sekä pelien kehittämiseen.

Datanomin opinnot

Tieto- ja viestintätekniikan opiskelu on monipuolista. Ohjelmistotuotannon osaamisalaopintojen lisäksi opintoihin sisältyy palvelutehtävissä toimiminen, järjestelmän hankinta ja käyttöönotto sekä palvelujen käyttöönotto ja tuki.

Datanomi työelämässä

Datanomit toimivat tietotekniikan ammattilaisina ja asiantuntijoina erilaisissa atk-tehtävissä monilla eri toimialoilla. He vastaavat muun muassa tietojärjestelmien ylläpidosta sekä käyttäjien koulutuksesta ja opastuksesta. Saamelaisalueen koulutuskeskuksen järjestämä datanomikoulutus tarjoaa myös hyvät valmiudet toimii itsenäisenä yrittäjänä.

Ohjelmistotuotannon ammattilaisella ja tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaneella on laaja-alaiset valmiudet toimia alan tehtävissä muillakin eri toimialoilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omilla kotisivuilla.

Koulutuksen kesto

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi


Arvioinnit

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.