Sivuston käyttötapa: Mobiili

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Saimaan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Lappeenranta
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Saimaan ammattikorkeakoulusta valmistuneet fysioterapeutit ovat analyyttisia ja itsenäisesti työskenteleviä kuntoutusalan ammattilaisia.

Fysioterapeuttina teet teoriatietoon, mittauksiin ja arviointeihin perustuvia diagnooseja sekä parannat, lievität ja ennaltaehkäiset sairauksia. Osaat arvioida asiakkaidesi työ- ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti ja ohjata heitä monipuolisesti. Osaat selvittää ja tukea eri ikäisten ja toimintakyvyltään erilaisten ihmisten terveyttä sekä liikunta-, toiminta- ja työkykyä.

Fysioterapeuttina olet mukana kehittämässä terveys- ja hyvinvointipalveluja sekä ihmisten elinympäristöjä. Teet paljon moniammatillista yhteistyötä esimerkiksi lääkäreiden, sairaanhoitajien, sosionomien, toimintaterapeuttien sekä liikunta- ja opetusalan henkilöstön kanssa.

Saimaan ammattikorkeakoulun fysioterapeuttikoulutuksen painopisteitä ovat eri ikäisten ihmisten työ- ja toimintakyvyn arviointi, ohjaus sekä näyttöön perustuva terapia.

Opintoihisi sisältyy muun muassa lääketieteellisiä aineita, anatomiaa, fysiologiaa ja biomekaniikkaa, terapiamenetelmiä, soveltavaa liikuntaa ja kehittämistyötä.

Teoria ja käytäntö nivoutuvat opinnoissasi tiiviisti yhteen, ja työskentelet oikeiden asiakkaiden kanssa sekä koulussa että harjoitteluissa. Tutkit asiakkaittesi kuntoa, arvioit heidän työkykynsä ongelmia ja suunnittelet kuntoutusohjelmia esimerkiksi koulussa fysioterapian laboratoriossa.

Valmistuneena fysioterapeuttina osaat hyödyntää uusinta tietoa fysioterapian vaikuttavuudesta. Käytät tutkivaa työotetta ja näyttöön perustuvaa tietoa omassa työssäsi sekä fysioterapian kehittämisessä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Saimaan ammattikorkeakoulu

Saimaan ammattikorkeakoulu

Saimaan ammattikorkeakoulu

Saimaan ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu, joka tarjoaa kansainvälistä ja käytännönläheistä koulutusta viidellä eri alalla: tekniikassa, sosiaali- ja terveysalalla, liiketaloudessa, hotelli- ja ravintola-alalla sekä kuvataiteessa. Kokonaan englanninkielisen tutkinnon voi tehdä neljässä koulutusohjelmassa. Päiväopetuksen lisäksi SAMK tarjoaa monenlaista koulutusta, jota voi suorittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Saimaan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saimaan ammattikorkeakoulu

Skinnarilankatu 36
53850 Lappeenranta

Arvioinnit

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.