Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
5 - 6 kuukautta
Opintotukikelpoinen
Ammatillisen tutkinnon osat
Salo
Alkavat koulutukset
Salo
11.8.2022

Salo
Joustavasti
Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa / Salon seudun ammattiopisto

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa

Haluatko kehittää lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön osaamistasi?

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö -tutkinnon osa on tarkoitettu alalla työskenteleville sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle. Sinulla on lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön työkokemusta ja vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tasoiset tiedot ja taidot. Olet kiinnostunut osaamisesi päivittämisestä, syventämisestä ja mielenterveys- ja päihdetyön kehittämisestä omassa työssäsi.

Voit opiskella lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tutkinnon osan työsi ohessa. Koulutuspäiviä on noin kolmen viikon välein. Monipuoliset koulutuspäivät sekä tutustuminen ja verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa ovat olleet useimmille opiskelijoille opiskeluajan parasta antia. Monimuotototeutukseen kuuluu koulutuspäivien lisäksi itsenäistä opiskelua verkkokurssin tehtävien parissa.

Koulutuksen päätteeksi osoitat osaamisesi toimien työssäsi lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyössä. Työsi voi olla edistävässä, ehkäisevässä, hoitavassa tai kuntouttavassa mielenterveys- ja päihdetyössä. Koulutus on maksuton ja voit hakea opiskelemaan myös oppisopimuksella. Tutkinnon osa on valinnainen tutkinnon osa mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta.

Koulutuksen keskeiset sisällötKoulutuksen keskeiset sisällöt

  • lasten ja nuorten päihdetyön perusta
  • lasten ja nuorten mielenterveystyön perusta
  • lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön hoito- ja kuntoutusmenetelmät

Oman osaamisen kehittämiseen kannattaa panostaa!

Koulutuksen suoritettuasi osaat toimia lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön eri vaiheissa moniammatillisen työryhmän ja verkoston jäsenenä. Koulutus antaa sinulle asiantuntijuutta ja valmiudet oman työskentelysi kehittämiseen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyössä.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Mielenterveys- ja päihdetyö erikoisammattitutkinto, tutkinnon osa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Startti hyvinvoinnin osaajaksi

Perehdy terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin ja valmenna itsesi valintakoekuntoon Lahdessa! Suorita terveystieteiden perusopinnot päätoimisesti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyö | tutkinnon osa täytä seuraavat tiedot: