Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | digimarkkinointi

Pituus
1-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | digimarkkinointi

Liiketoiminnan ammattitutkinto | Digimarkkinoinnin koulutus / Salon seudun ammattiopisto

Digimarkkinoinnin koulutuksessa syvennät digimarkkinointiosaamistasi

Digimarkkinointi on kuvia, videoita, tekstiä tarinoina ja sosiaalista mediaa. Jotta se olisi myös toimivaa ja tuloksellista, tarvitaan lisäksi markkinointiviestinnän suunnittelua, seurantaa ja strategista ymmärrystä.

Verkkokoulutuksessa voit osallistua opetukseen kokonaan verkon välityksellä ja näin ollen suorittaa opinnot ja siihen kuuluvan työharjoittelun vaikka kokonaan toisella paikkakunnalla

Digimarkkinoinnin koulutus on tarkoitettu sinulle, joka:

  • työskentelet markkinoinnin tehtävissä, mutta haluat syventää osaamistasi vaikuttavien markkinointitoimenpiteiden tekemiseksi
  • olet aloittanut juuri markkinoinnin tehtävissä tai haluat siirtyä kyseisiin työtehtäviin.

Digimarkkinoinnin koulutuksesta varmuutta suunnitelmallisen markkinointiviestinnän toteuttamiseen

Digimarkkinoinnin koulutuksen pääteemat ovat liiketoiminnan markkinointiviestinnän suunnittelu, analytiikan hyödyntäminen ja hyvän sisällön tuottaminen eri sosiaalisen median kanaviin. 

Digimarkkinointikoulutuksessa opit:

  • Suunnittelemaan tavoitteellista organisaation brändin mukaista markkinointiviestintää tekemällä markkinointisuunnitelman markkinointitoimenpiteelle
  • Tuottamaan kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä hyödyntäen erilaisia digitaalisia mainosvälineitä ja julkaisemaan niitä eri sosiaalisen median kanaviin
  • Tekemään sähköpostimarkkinointia markkinoinnin automaation muotona ja tutustut sähköiseen asiakaspalveluun ja verkkomyynnin mahdollisuuksiin

Opiskele digimarkkinoinnin asiantuntijaksi

Digimarkkinoinnin koulutuksen myötä hahmotat digitaalisen markkinointiviestinnän laaja-alaisuuden ja löydät omat vahvuusalueesi. Samalla saat valmiudet ja varmuuden tehdä suunnitelmallista markkinointiviestintää joko itsenäisesti tai osana tiimiä. Markkinointiviestinnän ammattilaisena voit työskennellä erilaisissa yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnän tehtävissä.

Jatko-opintomahdollisuutena sinulla on syventää digitaalista markkinointiviestinnän osaamista suorittamalla liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalta tai valitsemalla yksittäisiä digitaalisen markkinointiviestinnän tutkinnon osia. Tällöin voit työskennellä organisaation markkinointipäällikön tehtävissä, jolloin johdat organisaation markkinointiviestintää. Jatko-opintomahdollisuutena on myös ammattikorkeakouluopinnot sekä yliopisto-opinnot.

Aloita koulutus joustavasti sopimuksen mukaan

Haluatko aloittaa opinnot nopeassa aikataulussa? Tämän koulutuksen yhteydessä voit aloittaa opinnot joustavasti sopimuksen mukaan. Tiedustele mahdollista aloituspäivää koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | digimarkkinointi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | digimarkkinointi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu