Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Salo
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija

Matkailualan perustutkinto

Matkailualan perustutkinto

Matkailualan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Hän suunnittelee, toteuttaa ja tuotteistaa, markkinoi ja myy matkailutuotteita ja -palveluja. Lisäksi osaa toimia työpaikan ja toimintaympäristön liikeidean, paikallisen kulttuurin ja matkailutrendien mukaisesti.

Matkailualan perustutkinnon suorittaneella on alan perusvalmiuksien lisäksi valintojen mukaan erikoistunut osaaminen matkailupalvelujen toteuttamiseen, vastaanottovirkailijan tai matka-asiantuntijan työtehtäviin.

Kansainvälistyminen on osa Salon seudun ammattiopiston toimintakulttuuria. Matkailuopiskelijoita kannustetaan työssäoppimisjaksoille myös ulkomaille.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Opintojen aikana tutustutaan laajasti matkailuun toimialana. Tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvät valmiudet työskennellä monipuolisissa matkailualan työtehtävissä.

Opintoihin sisältyy mm. asiakaspalvelua, vuorovaikutustaitoja, myyntitaitoa, matkailupalvelujen suunnittelua, tuotteistamista ja toteuttamista, matkailumarkkinointia, taloushallinnon perusteita, matkailualan turvallisuutta, kestävää kehitystä, tietotekniikkaa, kieliä, yrittäjyyttä ja projektityöskentelyä.

Matkailualan peruskoulutuksen tavoitteena on myös antaa opiskelijalle valmiuksia yrittäjyyteen. Opintoihin kuuluu paljon projekteja, joita tehdään koulun tapahtumissa ja yritysten toimeksiantoina. Lisäksi opintoihin kuuluu tutustumiskäyntejä matkailualan yrityksissä ja vierailu vuosittain Matkamessuilla.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja, matka-asiantuntija tai vastaanottovirkailija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

4500 opiskelijaa | 20 koulutusalaa | 50 tutkintoa | työelämätyytyväisyys 4,5 (asteikko 1-5) Ammatillinen koulutus on avain työelämään ja ovi tulevaisuuteen! Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja nuorille sekä osaamisen kehittämisvälineitä...


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.