Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan välivuosiopinnot

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Noin 1-2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Salo
Ammatilliset perustutkinnot

Matkailualan välivuosiopinnot

Haluatko viettää välivuoden lukio-opintojen jälkeen? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?
Käytä välivuosi hyödyksi ja hanki etulyöntiasema tuleviin opintoihisi!

Matkailuala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä erilaisissa ympäristöissä ja ammatillisen tutkinnon suorittamisesta voi olla hyötyä tulevissa jatko-opinnoissa.

Ammatillisten perusopintojen opiskelu ei vie sinulta mahdollisuutta korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiöön.

Koulutuksen sisältö 

Sinulla on mahdollisuus suorittaa joko osa- tai koko tutkinto. Opintoihin sisältyvät mm. matkailu- ja ravitsemisalan perusteet, asiakaspalvelu, matkailupalvelujen tuotteistaminen ja toteuttaminen, majoitus- ja opastuspalvelut sekä useita lupakorttikoulutuksia.

Jos sinulla on kesätyö matkailu- tai ravintola-alan työpaikassa, voit aloittaa opinnot jo kesällä. Työsi ohella voit suorittaa esimerkiksi matkailualan asiakaspalvelun näytön.

Koulutuksen toteutus

Matkailualan opinnot kestävät 1 tai 2 vuotta suoritettavien tutkinnon osien määrästä riippuen. Opiskelu on käytännönläheistä ja voit opiskella myös verkko-opintoina. Opinnot sisältävät työskentelyä erilaisissa matkailualan yrityksissä ja voit suorittaa työelämäjakso myös ulkomailla tai esimerkiksi Lapissa. Opintojen joustavuus mahdollistaa myös opinnot työn ohella.

Uramahdollisuudet

Työpaikkoina ovat mm. matkailukeskusten ja –alueiden yritykset ja organisaatiot, ohjelma- ja oheispalveluyritykset, hotellit, kylpylät, maatilamatkailuyritykset tai muut vastaavat paikat, joissa asiakkaille tarjotaan ja tuotetaan ohjelma- ja oheispalveluja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan välivuosiopinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen tai tutkinnon suorittamiseen. Opiskelijaksi ottamisessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan välivuosiopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Matkailualan välivuosiopinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan välivuosiopinnot täytä seuraavat tiedot: