Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | design- tai sisustustekstiilien valmistaja

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Salo
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | design- tai sisustustekstiilien valmistaja

Koulutus soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut sisustuksesta, muodista, printti-, tekstiili- ja vaatesuunnittelusta ja tuotteiden valmistuksesta.

Designtekstiilien valmistaja

Opinnot sisältävät tuote- ja printtisuunnittelua, kuvankäsittelyä ja graafista suunnittelua, materiaalituntemusta, silkkipainoa, brodeerausta, tekstiilitulostusta ja ompelua. Muita tekstiilitekniikoita voi ottaa opintoihin oman valinnan mukaan. Lisäksi opiskellaan sosiaalisen median sisällöntuotantoa, tuotteiden esillepanoa, markkinointia ja yrittäjyyttä. Opinnoissa painottuvat asiakaslähtöinen työskentely, ajan ilmiöt, muotoilu ja designtuntemus, sisustukseen ja pukeutumiseen liittyvien tuotteiden suunnittelu ja toteutus.

Sisustustekstiilien valmistaja

Opinnot sisältävät tuote- ja printtisuunnittelua, kuvankäsittelyä ja graafista suunnittelua, materiaalituntemusta, silkkipainoa, brodeerausta, tekstiilitulostusta ja sisustusompelua. Opintoja voi painottaa joko sisustusompeluun tai kudontaan. Lisäksi opiskellaan sosiaalisen median sisällöntuotantoa, tuotteiden esillepanoa, markkinointia ja yrittäjyyttä. Opinnoissa painottuvat asiakaslähtöinen työskentely, ajan ilmiöt, muotoilu ja designtuntemus, sisustukseen liittyvien tuotteiden suunnittelu ja toteutus.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Designtekstiilin ammatillisissa opinnoissa opiskelija perehtyy

  • tuote- ja printtisuunnitteluun
  • kuvankäsittelyyn ja graafiseen suunnitteluun
  • kankaan- ja mainospainon eri menetelmiin
  • brodeeraukseen ja ohjelmien tekoon tekstiilitulostukseen
  • ompeluun
  • tekstiilitekniikoihin
  • muotoilu- ja designtuntemukseen
  • pukeutumisneuvontaan ja tuotteiden esillepanoon
  • sosiaalisen median sisällön tuotantoon
  • markkinointiin ja yrittäjyyteen

Yrittäjyyteen kannustetaan tarjoamalla opiskelijalle mahdollisuus valita opintokokonaisuuksia yrittäjyydestä, toimimalla osuuskunnassa tai NY-yrityksessä.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Lähiopetus ja koulutuksen sisältämä työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutus on tekemispainotteinen.

Uramahdollisuudet

Designtekstiilartesaani työskentelee mm. kaupan alan asiakaspalvelutehtävissä, brodeeraamoissa, kangaspainoissa sekä ohjaustehtävissä. Ammatillisista perustutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | design- tai sisustustekstiilien valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, designtekstiilien valmistaja ja sisustustekstiilien valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | design- tai sisustustekstiilien valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | design- tai sisustustekstiilien valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | design- tai sisustustekstiilien valmistaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: