Vanhustyön erikoisammattitutkinto | Vanhustyön monimuotokoulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
8 kuukautta
Haku tulossa
   
Monimuotototeutus
Salo
Erikoisammattitutkinnot
Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto | Vanhustyön monimuotokoulutus

Hoitotyön ammattilainen – kiinnostaako sinua vanhustyön koulutus?

Tämä vanhustyön koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet ikääntyneiden palveluissa. Sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto, 2 – 3 vuoden työkokemus vanhustyössä sekä terveydentila, joka vaaditaan ammatissa toimimiseen.

Gerontologinen hoitotyö -koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat löytää uutta näkökulmaa työhösi, kehittää omaa ja työyhteisön osaamista. Haluat syventää tietojasi ja taitojasi ikääntyneiden lääkehoidosta ja yleisistä sairauksista, toimintakyvyn arvioinnista ja hoito- ja palvelusuunnitelmien laatimisesta. Olet innostunut työstäsi ikäihmisten palveluissa ja haluat jakaa oppimaasi työkavereille.

Syvennä gerontologisen hoitotyön osaamistasi

Gerontologinen hoitotyö antaa sinulle lisää valmiuksia ikääntyneiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen ja geriatristen sairauksien hoitoon. Koulutuksessa perehdyt mm. ikääntyneiden palveluita koskeviin suosituksiin, gerontologisiin käsitteisiin ja vanhustyön ajankohtaisiin aiheisiin.

Sinulla tulee olla työpaikka, koska koulutus liittyy kiinteästi työhösi ja sen kehittämiseen. Koulutus sisältää 1 – 2 päivää lähiopetusta kuukaudessa. Sinulla tulee olla valmiudet tietokoneen käyttöön opinnoissa, kyky itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhakuun. Opintojen aikana käytössäsi on Wilma, Digicampus-oppimisalusta ja Office365. Työskentelymenetelmiä ovat lähi- ja etäopetus, itsenäiset tehtävät, opintokäynnit ja asiantuntijaluennot. Osoitat ammattitaitosi käytännön työtehtävissä työpaikalla. Koulutus on maksuton ja voit hakea opiskelemaan myös oppisopimuksella.

Gerontologisen hoitotyön opintojen kesto on noin 8 kuukautta. Koulutuksen alussa sinulle tehdään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa aikaisempi osaamisesi ja ammattitaitosi otetaan huomioon. Voit suorittaa tämän vain tämän yhden tutkinnon osan tai koko tutkinnon.

Jos haluat suorittaa koko tutkinnon, niin vaihtoehdot ovat Muistihoitaja eat (linkki) tai Saattohoitaja eat (linkki). Muistihoitajaopinnoissa saat työkaluja muistioireisen tai muistisairaan ihmisen kohtaamiseen, toimintakyvyn ja mielekkään arjen tukemiseen ja oman työsi kehittämiseen. Saattohoitajaopinnoissa saat työkaluja palliatiiviseen hoitotyöhön, omaisten ja kuolevan ihmisen kohtaamiseen ja saattohoitotyön kehittämiseen.

Vanhustyön osaaminen on ajankohtaista

Vanhustyön koulutus antaa sinulle valmiudet oman työsi asiantuntijuuteen ja kehittämiseen. Voit hyödyntää gerontologisen hoitotyön osaamista esim. kotihoidossa, laitoshoidossa tai asumispalveluissa sekä sairaalassa. Tutustuminen ja verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa ovat olleet monelle opiskelijalle opiskeluajan parasta antia.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto | Vanhustyön monimuotokoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto | Vanhustyön monimuotokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Vanhustyön erikoisammattitutkinto | Vanhustyön monimuotokoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto | Vanhustyön monimuotokoulutus täytä seuraavat tiedot: