Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Arvioinnit Santasport Lapin Urheiluopisto:sta

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 5 arviointiin

Leopold
(5)
Opetus opistolla on hyvää ja ammattitaitoista. Opettajat ovat asiallisia ja mukavia. Koulutuksen aikana tehdään ja toteutetaan paljon erilaisia asioita, esimerkiksi vaelluksia ja liikuntatapahtumia, joista jää mukavia muistoja. Opiskelu on fyysisesti melko rankkaa, mutta mielenkiintoista. Erilaisten lajien ja liikuntamuotojen ohjaamista tulee pa...
Näytä kokonaan
-
(4)
Koulu on mukava. Siellä on hyvä opiskella, ja ilmapiiri on hyvä. Se on rankka koulu ja toivotan kouluun hakijoille paljon tsemppiä! Pitää olla ahkera, että koulussa pärjää!
Opiskelija
(5)
Opiston sijainti todella hyvä, lähellä keskustaa! :) Opistolla mukavia opettajia ja oppilaita. Myös opetustilat hyviä. Vasta rakennetun näköinen koulu rempan ansiosta. ;) Hyvät ilmaiset ruuat (ravintola amican).
opiskelija
(4)
Lapin urheiluopisto on todella loistava paikka toteuttaa koulutus kuin myös harrastus. Majoitus on ilmainen joten kaukaakin tulevilla ei ole ongelma muuttaa viikoksi Rovaniemelle. Vapaa-ajan urheilumahdollisuudet ovat loistavat: RUOKA ON HYVÄÄ!!!!
masa
(4)
Koulussa on hyvät mahdollisuudet harrastaa huippu-urheilua ja koulussa ollaan hyvin aktiivisia. Paljon liikkumista vuodessa!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi