Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala | personal trainer

Santasport Lapin Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Rovaniemi
Ammattitutkinnot
Personal trainer -koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala | personal trainer

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto valmistaa toimimaan kokonaisvaltaisesti henkilökohtaisen valmennuksen tehtävissä ja ohjaamaan valmennettavaa sekä liikunnallisesti että ravitsemuksellisesti. Personal Trainer -opintojen lisäksi koulutusohjelmassa opiskellaan liikuntalääketieeten perusopinnot ja ravintovalmentajan opinnot.

Yleisesti liikunnan ammattitutkinnon suorittaneet saavat valmiudet toimia liikunta- ja vapaa-ajan organisaatioissa, yrityksissä, erilaisissa projekteissa, sosiaali- ja terveysalan palveluksessa sekä itsenäisinä yrittäjinä. 

Ammattitutkinnon sisältö

  • Personal Trainer -opinnot
  • Terveysliikunnan perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto, ent. Liikuntalääketieteen perusopinnot)
  • Ravintovalmentajakoulutus
  • Liikunnan ammattitutkinto

Lähtökohtina Personal Trainer -valmentajan koulutuskokonaisuudessa ovat ammattitaito, turvallisuus ja terveellisyys.

Ammatitutkinnon toteutus

Koulutus on aikuisille suunnattu näyttötutkintopohjainen liikunta-alan ammattitutkinto, joka toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Koulutukseen sisältyy 13 lähijaksoa Rovaniemellä noin kerran kuussa. Lähijaksojen aikana on mahdollista majoittua Santasport Lapin Urheiluopistolla opiskelijahintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala | personal trainer, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen voi hakeutua kuka tahansa alasta kiinnostunut. Liikunta-alan opinnoista ja työkokemuksesta on opinnoissa hyötyä, mutta omalla harrastuneisuudella ja kiinnostuksella lajia kohtaan voi kompensoida omaa lähtötasoaan.

Koulutukseen valitaan 20 opiskelijaa. Valinnoissa huomioidaan myös koulutustausta sekä valmiudet opintojen suorittamiseen. Hakeutumisvaiheen päätyttyä hakijat haastatellaan puhelimitse.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

1900 €, sisältää opetuksen ja opintomateriaalit.

Jos opiskelija haluaa erillisen arvosanatodistuksen liikuntalääketieteestä, tulee opiskelijan maksaa Itä-Suomen yliopiston kirjautumismaksu. Hinta riippuu Itä-Suomen yliopiston kirjautumismaksun senhetkisestä määrästä.

Lähijaksojen aikana on mahdollista majoittua Santasport Lapin Urheiluopistolla opiskelijahintaan. Lisätietoja eri vaihtoehdoista saat koulutusvastaavalta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala | personal trainer? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa työskentelemisestä? Haluatko tuottaa ja kokea liikunnallisia elämyksiä? Vai suunnitteletko tanssijan uraa? Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti– valitse itsellesi sopivin! Lapin Urheiluopistossa on mahdollista suorittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Santasport Lapin Urheiluopisto yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala | personal trainer ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele liikunta- ja urheilualaa

Opiskele hyvinvointi- , liikunta- ja urheilualoja ja valmistu Hyvinvointivalmentajaksi tai Personal Traineriksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala | personal trainer täytä seuraavat tiedot: