Sivuston käyttötapa: Mobiili

» Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto Facebookissa

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto Facebook

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Aikuiskoulutuksen toiminta-ajatus ja strategia

Aikuiskoulutusosasto järjestää aikuisille tarkoitettua lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja. Koulutustarjontaa on erilaisista lyhytkursseista ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin asti. Tavoitteena on vastata alueen työelämän vaatimuksiin ja kehittää opiskelijoiden osaamista.

Toiminta-ajatus

Korkealaatuinen aikuiskoulutus on näkyvä osa Sastamalan koulutuskuntayhtymän toimintaa. Aikuiskoulutusosasto kehittää ja toteuttaa ammatillista koulutusta ja siihen liittyviä työnantajapalveluita pääasiassa seutukunnan elinkeino- ja yritystoiminnan tarpeisiin. Toimintatapa on joustava ja  aikuiskoulutusosasto toteuttaa koulutuksia ja kehittämishankkeita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja asiantuntijaverkostojen kanssa aikuiskoulutusosasto toteuttaa ammatilliseen perustutkintoon, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon valmistavia koulutuksia sekä ammattitaitoa kehittäviä ja syventäviä lisä- ja täydennyskoulutuksia. Koulutukset toteutetaan oppilaitosmuotoisena koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena.

Strategia

Jatkuva työmarkkinoilla tapahtuva muutos ja työtehtävien vaatimustason kohoaminen on selvästi osoittanut, että aikuiskoulutuksen tarve tulee lisääntymään lähivuosina. Koulutuksen ja työelämän välisen tiiviin yhteistyön avulla, aikuiskoulutusosasto voi kehittää koulutuksiaan niin, että ne vastaavat työelämän todellisia tarpeita ja vaatimuksia. Aikuiskoulutus keskittyy strategiassaan kolmeen avainalueeseen:

  • yhteistyöverkostot
  • kehittäminen
  • henkilökohtaistaminen

Haluatko lisätietoa Aikuiskoulutustosaston ja oppisopimustoimiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Aikuiskoulutusosaston ja oppisopimustoimiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Aikuiskoulutusosastolle ja oppisopimustoimistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Toteuta omat haaveesi Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimistossa! Onko haaveesi laulusolistin tai lauluntekijän valmennus? Vai sopisiko sinulle paremmin sosiaali- ja terveystoimen sihteerikoulutus, taloushallinnon ammattitutkinto, luonnonvara-ala tai puuteollisuusalan koulutus?

Koulutukset

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto Facebookissa

Yhteystiedot

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi