Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

3,8 (5 Arvioinnit)

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara

paikassa Osara
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara

Osaran maaseutuopetusyksikkö on osa Saskyn Ammatti-instituutti Iisakkia. Osaralla voi opiskella luonto- ja ympäristöalaa (luonnonvaratuottaja, luonto-ohjaaja, luonnontuoteneuvoja ja luonnontuotejalostaja) sekä maatalousalaa (maaseutuyrittäjä). Maatalousalalla voit erikoistua joko hevostalouteen, tuotantoeläimiin tai maatalouden teknologiaan.

Osaran maaseutuopetusyksikkö sijaitsee kolmostien varressa 45 km päässä Tampereelta keskellä kaunista kulttuurimaisemaa.

Osaran opetusmaatila on monipuolinen, luonnonmukaisessa tuotannossa oleva maatila. Osaralla on niin peltoja kuin metsääkin ja tilalta löytyy lehmiä, hevosia ja lampaita sekä erittäin monipuoliset tilat. Tilan konekantaan kuuluu laaja valikoima maatalouden koneita ja laitteita. Alueella on myös asuntola opiskelijoille.

Haluatko lisätietoa Osaran maaseutuopetusyksikön koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Osaran maaseutuopetusyksikön koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Osaran maaseutuopetusyksikölle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara

Huikuntie 33
39230 Osara

Puh: (03) 3424 400
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 5 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
HH.
03 elo 2022
Ympäristö n.

Suosittelen lämpimästi. Saan suorittaa nytten käytännön tehtäviä Suomen vuoden kylän seuduilla. Kiitos kuuluu organisoijille, ahkeroijille. Kiitos kuuluu tovereille -nii...

Näytä lisätiedot
5/5
Maarit Kola
11 maalis 2020
Huippu paikka!

Tässä on koulu jossa opettajat ja oppilaat kohtaa ihmisinä toisensa, opiskelu räätälöidään tapauskohtaisesti ja pyritään tekemään siitä tarvetta palveleva. Meillä uusina maatila...

Näytä lisätiedot
4/5
Vaeltaja1
07 helmi 2019
Vaati jonkinverran oma aloitteisuutta ja itsekuria opiskella itsenäisesti mutta

todella hyviä opettajia ja opetusjaksoja, mahtava paikkana. Mahdollista myös itse vaikuttaa opetuksen sisltöön

Sponsoroitu