Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Ammatti-instituutti Iisakki


Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste

Ammatti-instituutti Iisakin koulutusaloina ovat tekniikan alat, luonnontieteistä luonto-ja ympäristöalan pt, luonnonvara, maa-ja metsätalousala, palvelualoista kokin tutkinto sekä terveys-ja hyvinvointialoista lähihoitajan tutkinto. Ammatti-instituutti Iisakki toimii kolmessa eri toimipisteessä, jotka ovat Hämeenkyrö, Parkano ja Osara.

Ammatti-instituutti Iisakissa Parkanossa on kone- ja tuotantotekniikan koulutusta. Opiskelijat ovat kolmen vuoden opinnoistaan noin puolet erilaisissa metallialan yrityksissä työssäoppimassa eli toteutus on tiiviissä yhteistyössä suoraan työelämään.

Terveyskeskuksessa Parkanossa on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon koulutus, lähihoitaja. Se toteutetaan Parkanon kaupungin ja 3-tien terveyden kanssa tiivissä yhteistyössä. Osaamisalana on ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen

Haluatko lisätietoa Parkanon toimipisteen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Parkanon toimipisteen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Parkanon toimipisteelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste

Sepänkatu 4
39700 Parkano

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.