Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste

Ammatti-instituutti Iisakki on osa SASKY koulutuskuntayhtymää ja se toimii kolmessa eri toimipisteessä; Hämeenkyrössä, Parkanossa ja Osaralla.

Ammatti-instituutti Iisakissa Parkanossa on kone- ja tuotantotekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutusta.

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat voivat suorittaa kolmen vuoden opinnoistaan noin puolet erilaisissa metallialan yrityksissä käytännön työtehtävissä eli koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä alan työelämän kanssa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutus eli lähihoitajien koulutus järjestetään Parkanon terveyskeskuksessa. Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Parkanon kaupungin ja 3-tien terveyden kanssa. Osaamisalana on ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen.

Haluatko lisätietoa Parkanon toimipisteen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Parkanon toimipisteen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Parkanon toimipisteelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste

Sepänkatu 4
39700 Parkano

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Parkanon toimipiste täytä seuraavat tiedot: