Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Arvioinnit Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA:sta

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 9 arviointiin

Happy
(5)
Koulu, joka oikeasti välittää, mikä on just sulle paras reitti. Lisäksi plussaa ammattitaitoisesta meiningistä, opetuksen monipuolisuudesta sekä harjoittelupaikkoihin panostamisesta - that's the way to do it!
Skede
(5)
Hillitön meininki! Hyvät opettajat. Jotkut työllistyy. Jotkut kuulemma jatko-opiskelee.
juuh
(4)
Hyvä koulu ja koulutus, muutamilla henkilöstön muutoksilla antaisin oppilaitoikselle 5/5.
Norppa
(2)
Ensimmäisestä vuodesta on jäänyt käteen hieman osaamista eri tekniikoista. Olisin kaivannut enemmän teknistä harjoittelua per tietty tekniikka. Opettajan läsnäoloa hyttiin ja puhallusaikaa enemmän. Opettaja saisi vaatia enemmän opiskelijoilta: tehtävissä ja aikatauluissa pysymistä. Tiimityöskentelyn ja perusasioiden tärkeyden korostamista.
Nimimerkki
(3)
Vaikka itse en koekkaan löytäneeni varsinaista unelma-ammattiani, en silti vaihtaisi kokemuksiani tästä koulusta mihinkään. Opettajat yleisesti ovat osaavia ja innostavia, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Ilmapiiri koulussamme on lämminhenkisin, minkä olen koskaan kokenut missään muussa yhteisössä. Hallinnon henkilökunta tekee jatkuvasti loi...
Näytä kokonaan
Jari
(3)
Koulun ilmapiiri on loistava. Leppoiset ja ammattitaitoiset opettajat. Opiskelijoiden ikäjakautuma on rikkaus, vanhemmat oppii nuorilta ja päin vastoin.
Heidiiiiih
(4)
Täällä koulussa saat paljon uusia ystäviä ja sinut hyväksytään sellaisena kuin olet! Opettajat ovat hyviä ja tiloja uusitaan koko ajan. Koulu on hieman kaukana, mutta se vaikuttaa hyvällä tavalla koulun ilmapiiriin :)
Matti Mäenpää
(4)
Loistava ja lämmin ilmapiiri. Oppilaiden ja opettajien yhteistyö saumatonta. Itse suorittanut metalliartesaanin tutkinnon ja nyt menossa muotoilu ja mallintaminen. Suosittelen kaikille.
Päkä
(3)
Opetussuunnitelma oli monipuolinen ja antoisa, ehkä joitakin kursseja voisi listalta karsiakin syventääksemme lyhyiden kurssien antia. Opettajat olivat pääosin asiaansa paneutuneita ja motivoituneita. Aikuisopiskelija sai erittäin hyvän kohtelun nuorisojoukon jatkona. Suosittelen koulua eri ammattialoineen ammatinvaihtoa harkitseville lämpimästi...
Näytä kokonaan
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi