Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos kouluttaa osaajia sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle.

Oppilaitos sijaitsee Sastamalan kaupungissa entisen Karkun kunnan alueella noin 1,5 kilometriä Karkun keskustasta. Sastamalan (Vammalan) linja-autoasemalta on aamuisin liittymäkuljetukset koululle ja opiskelun päätyttyä takaisin keskustaan. Koululle on mahdollisuus tulla myös junalla, joka on Tampereen suunnasta tuleville suositeltavampi vaihtoehto kulkemiseen.

Peruskoulupohjaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus suunnata opintoja ylioppilastutkinnon suorittamiseen. Voit hakea yhteishaussa haluamaasi ammatilliseen perustutkintoon ja tehdä päätöksen lukio-opintojen aloittamisesta vastaanottaessasi opiskelupaikan.

Oppilaitos tarjoaa myös mahdollisuuden valvottuun asuntolaan erityisesti pitkämatkalaisille. Asuntola on maksuton ja käytössä vain koulupäivinä. Asunnot ovat neljän huoneen soluasuntoja, joissa on yhteinen keittiö-olohuone ja kaksi wc-kylpyhuonetta. Yhden huoneen jakaa yleensä kaksi opiskelijaa.

Haluatko lisätietoa Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiin.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Tulluntie 30
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos täytä seuraavat tiedot: