Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Mäntän seudun koulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Mänttä
Ammatilliset perustutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Kosmetologi

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

 • hius- ja kauneudenhoidon neuvonnan osaamisala, kosmetiikkaneuvoja
 • ihon hoidon osaamisala, kosmetologi

Kosmetologi

Kosmetologi on kauneudenhoitoalan ammattilainen, jonka työn tarkoituksena on edistää ja ylläpitää ihon ja kehon kauneutta sekä terveyttä. Asiakasta hoidetaan tämän yksilöllisten tarpeiden mukaan monien ihon- ja kehonhoitoon kehitettyjen tuotteiden ja laitteiden avulla. Ammatissa tarvitaan tarkkuutta, asiakaspalvelutaitoja ja kädentaitoja.

Kosmetologeja työskentelee kauneushoitoloiden, kylpylöiden, apteekkien, kosmetiikkamyymälöiden ja kosmetiikan maahantuojien palveluksessa. Suurin osa kosmetologeista toimii yrittäjinä.

Kosmetiikkaneuvoja

Kosmetiikkaneuvoja on ihon- sekä hiustenhoidon ja tuoteohjauksen ammattilainen, jonka työn tarkoituksena on edistää ja ylläpitää ihon, hiusten ja kehon kaunetutta sekä hyvinvointia. Asiakasta ohjtataan tämän yksilöllisten tarpeiden mukaan monien ihon-, hiusten- ja kehonhoitoon kehitettyjen tuotteiden käyttämisessä.

Kosmetiikkaneuvojat työskentelevät tavaratalojen, laivojen ja lentokenttien kosmetiikkaosastoilla, apteekeissa tai maahantuojien myynti- ja koulutustehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Toteutetaan myös iltakoulutuksena ylioppilaille ja/tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneille.

  Tutkinto / todistus

  Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

  Kustannukset

  Kustannukset syntyvät työvaatteiden ja -kenkien, työvälineiden ja kirjojen hankkimisesta.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

  Mäntän seudun koulutuskeskus

  Mäntän seudun koulutuskeskus

  » Mäntän seudun koulutuskeskus somessa

  Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....


  Lue lisää oppilaitoksesta Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Mäntän seudun koulutuskeskus

  Virtasalmentie 14
  35800 Mänttä

   Näytä puhelinnumero

  Arvioinnit

  Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

  Kosmetologikoulutus iltaopiskeluna

  Saila Häyhänen opiskelee Mäntän seudun koulutuskeskuksessa kosmetologiksi. Uudelleenkouluttautumista pitkään pohtinut Saila löysi unelma-ammattinsa vietettyään ensin 12 vuotta työelämässä laboranttina. Perheelliselle Sailalle iltaopinnot ovat osoittautuneet oivaksi tavaksi yhdistää opiskelu ja perhe-elämä keskenään. Kosmetologin opinnot yllättivät Sailan laajuudellaan - ehdottoman positiivisesti.

  » Lue lisää Sailan haastattelusta!

  Lue lisää