Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu

Mäntän seudun koulutuskeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu

Merkonomin tutkinto antaa valmiudet moniin eri ammatteihin yksityisissä yrityksissä ja julkisessa hallinnossa sekä järjestöissä. Ammatissa tarvitaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.

Merkonomeja työskentelee kaupan asiakaspalvelutehtävissä sekä toimistopalvelu- ja laskentatehtävissä yrityksissä tai valtion, kuntien ja seurakuntien palveluksessa. Tutkinto tarjoaa myös monipuoliset perustiedot yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta.

Kannettava tietokone, langaton Internet-yhteys, web-kamera ja kuulokemikrofoni ovat välttämättömät verkko-opiskelumuodossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Osaamisalaan haetaan suorahaussa Mäntän seudun koulutuskeskuksen kotisivuilla olevalla hakulomakkeella. Koulutus ei ole mukana yhteishaussa. Kysy lisää!

Kelpoisuus: ylioppilastutkinto tai ammatillinen perustutkinto ja alalla vaadittu terveys. Lisätietoa hakukelpoisuudesta saat siirtymällä oppilaitoksen omille verkkosivuille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta. Opiskelijan on kuitenkin kustannettava opiskeluvälineet.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Mäntän seudun koulutuskeskus

» Mäntän seudun koulutuskeskus somessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....


Lue lisää oppilaitoksesta Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mäntän seudun koulutuskeskus

Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Merkonomiksi Espanjan auringossa

Jenni Lähteenmäki opiskeli verkko-opintoina merkonomiksi Mäntän seudun koulutuskeskuksessa. Verkko-opinnot mahdollistivat ajasta ja paikasta riippumattoman opiskelun. Jenni valitsi opiskelupaikakseen Espanjan, sillä koulutusohjelman lähiopetuspäivät järjestetään niin Suomessa kuin Espanjassakin. 

» Lue lisää Jennin haastattelusta!

Lue lisää
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu täytä seuraavat tiedot: