Ammatillinen koulutus

Koodaaja verkkototeutuksena | tutkinnon osa

Seuraava aloitus
Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Seuraava aloitus
Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koodaaja verkkototeutuksena | tutkinnon osa

Koodaaja verkkototeutuksena

Koodaaja verkkototeutuksena -koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistotuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa. Koulutuksessa voit suorittaa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkinnon osia:

  • Front End, tutkinnon osa: Ohjelmointi 45 osp
  • Back End, tutkinnon osa: Ohjelmistokehittäjänä toimiminen 45 osp
  • Full Stack: molemmat tutkinnon osat 90 osp

Front end -tutkinnon osan sisältö

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ohjelmointi (45 osp) -tutkinnon osa. Kokonaisuus antaa valmiuksia mobiili- ja pilvipalvelusovellusten kehittämiseen ja kehitystiimin jäsenenä toimimiseen.

Opintojen aikana opitaan muun muassa ohjelmoinnin perusteita JavaScript-kielen avulla sekä selainsovellusten toteuttamista React-kirjaston avulla. Tämän lisäksi tutuksi tulevat kehitysympäristön käyttö, virheiden etsintä ja toimintojen testaaminen.

Back end -tutkinnon osan sisältö

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ohjelmistokehittäjänä toimiminen (45 osp) -tutkinnon osa. Kokonaisuus antaa valmiuksia palvelinpään sovellusten kehittämiseen, asiakkaan kanssa kommunikointiin ja versiohallinnan käyttöön.

Opintojen aikana opitaan muun muassa palvelinohjelmien tuottamista PHP- ja Node.js-ympäristöissä, tietovarastojen toteuttamista ja API-rajapintojen hyödyntämistä. Tämän lisäksi tutuksi tulee Git-versiohallinnan ja GitHub-palvelun käyttö.

Full Stack -tutkinnon osien sisältö

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkinnon osat ohjelmointi 45 osp (Koodaaja Front End) ja ohjelmistokehittäjänä toimiminen 45 osp (Koodaaja Back End). Kokonaisuus antaa valmiuksia sekä mobiili- ja pilvipalvelusovellusten että palvelimen pään sovellusten kehittämiseen, kehitystiimin jäsenenä toimimiseen, asiakkaan kanssa kommunikointiin ja versiohallinnan käyttöön.

Opintojen aikana opitaan muun muassa ohjelmoinnin perusteita JavaScript-kielen avulla, selainsovellusten toteuttamista React-kirjaston avulla ja palvelinohjelmien tuottamista PHP- ja Node.js-ympäristöissä. Tämän lisäksi tutuksi tulevat kehitysympäristön käyttö, virheiden etsintä, toimintojen testaaminen, tietovarastojen toteuttaminen, API-rajapintojen hyödyntäminen sekä Git-versiohallinnan ja GitHub-palvelun käyttö.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti. Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin.

Syksyn 2023 toteutus täynnä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koodaaja verkkototeutuksena | tutkinnon osa, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Haku koulutukseen oppilaitoksen omien nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (tutkinnon osia)

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta. Mahdolliset oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelijat kustantavat itse.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koodaaja verkkototeutuksena | tutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
SASKY Huittisten ammatti-ja yrittäjäopisto
Risto Rytin katu 70
32700 Huittinen

SASKY Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

SASKY Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto on toisen asteen monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Opistolla on kaksi yksikköä, Huittisissa ja Kokemäellä ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Opetusta järjestetään niin peruskoulu- kuin lukiopohjaisille opiskelijoillekin. Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus...

Lue lisää oppilaitoksesta SASKY Huittisten ammatti-ja yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu