Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Yhteenveto
180 opintopistettä
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö osaa toimia alan vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Hänellä on hyvät monikanavaiset viestintävalmiudet sekä riittävä kielitaito ja hän osaa verkostoitua ammatillisesti. Työssään hän pystyy kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistaan tavoitteellisesti.

Valitun osaamisalan ja tutkinnon osiin liittyvien valinnaisuuksien pohjalta opiskelija voi toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, kiinteistönvälityksessä tai kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävänä koulutuksena, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS. Siinä määritellään koulutuksen kesto, laajuus sekä valittavat tutkinnon osat. Oma aiempi osaaminen huomioidaan suunnittelussa.

Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen ja sen aikana maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutus opiskelijalle maksutonta. Työantajan edellytetään nimeävän työpaikkaohjaajan opiskelijalle. Tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän ympäristöissä oman suunnitelman mukaisest

Koulutuksen sisältö

Tutkinnossa on kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osaamispistettä). Lisäksi kaikilla osaamisaloilla on valinnaisia tutkinnon osia osaamisalakohtaisesti, jotka täsmentyvät opiskelijan henkilökohtaistamiskeskustelussa. Tutkinto muodostuu yhteensä 180 osaamispisteestä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tutkinto sopii sinulle, joka toimit vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä liiketoimintaympäristössä. Tutkintokoulutuksissa on tarjolla erilaisia painotuksia eri kohderyhmille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus opiskelijalle maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

» SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut Facebookissa

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää SASKYn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten lisäksi...


Lue lisää oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Arvioinnit
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: